G'nger Inspiratie

Recepten

G’nger bruisend water

De zomer staat voor de deur en wij hebben het perfecte drankje om je op te frissen tijdens de warme dagen: een heerlijke G’nger + Bruiswater mix!

Lees meer »
Recepten

Citroen gember thee bij verkoudheid

Verkoudheid is een veelvoorkomende kwaal die ons allemaal wel eens treft. De symptomen zijn vaak vervelend en kunnen ons dagelijks leven behoorlijk verstoren. Gelukkig zijn er natuurlijke remedies die verlichting kunnen bieden.

Lees meer »
Info

VERWEN JE MOEDER DEZE MOEDERDAG MET G’NGER

Moederdag is een tijd om de onvoorwaardelijke liefde en steun van onze moeders te vieren.Het is een moment om onze waardering te tonen voor alles wat ze voor ons doen, elke dag opnieuw. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een verfrissende verrassing van G’nger Gembersap

Lees meer »
Info

Wat is ginger?

In de wereld van voeding en dranken zijn trends voortdurend in beweging. Een van de recente fenomenen die steeds meer aandacht krijgt, is gember – een veelzijdige wortel die zowel culinaire als gezondheidsvoordelen biedt. Maar wat maakt gember zo bijzonder, en welke rol spelen wij in deze trend?

Lees meer »
Info

Koningsdag special

Na een dag vol plezier, drank en festiviteiten is het tijd om de feeststemming voort te zetten! Met onze After Party shot kan jij je dag doorkomen. Bestel daarom snel jouw G’nger After Party shots zodat jij en je vrienden de dag na Koningsdag door kunnen komen. 

Lees meer »
Info

Proefbox Functional shots

Ontdek nu onze functional shots of maak iemand anders fan van G’nger met de G’nger Proefbox. Ontvang alle 4 de shots in een luxe geschenkverpakking.

Lees meer »
New pure
Info

new Pure

We zitten op het puntje van onze stoel om iets speciaals te delen – het gaat over jouw favoriete kick-starter: de G’nger Pure🔥. Na een periode van creatieve brainstorming en verfijning, kunnen we eindelijk het nieuwe jasje van onze G’nger Pure onthullen! Rust gerust, de magie binnenin – die pure, biologische gembersap zonder toegevoegde suikers, blijft precies zoals je hem liefhebt. Maar aan de buitenkant? Een frisse, vernieuwde uitstraling die onze waarden van natuurlijkheid en puurheid nog sterker weerspiegelt

Lees meer »
Info

Zink en magnesium

Er zijn een overvloed aan supplementen beschikbaar, elk in diverse vormen en maten, wat het soms moeilijk maakt om het juiste te kiezen. Zink en magnesium zijn daar geen uitzondering op, ze komen in verschillende varianten voor. Deze blog richt zich op de functies van magnesium en zink, de beste manieren om ze in te nemen, en of ze geschikt zijn voor jou. Blijf lezen om meer te ontdekken

Lees meer »
Info

De voordelen van dagelijks gembersap drinken

Tegenwoordig is gezondheid en welzijn steeds belangrijker. Tegenwoordig is het ook populair om dagelijks gembersap te drinken. Niet alleen gewaardeerd vanwege zijn verfrissende smaak, maar ook om zijn talloze gezondheidsvoordelen. In deze blog hebben we het over de voordelen van dagelijks gembersap drinken.

Lees meer »
Giftbox voor vrouw
Recepten

Gembersap recepten en variaties

Opzoek naar gezonde drankjes? Gembersap is een goede vervanger voor de gemberstukjes in je thee en daarnaast ook perfect om als vervanger voor alcohol te gebruiken. Ontdek in deze blog enkele heerlijke recepten en variaties waarmee je dit gouden goedje kunt bereiden.

Lees meer »
gember kweken
Info

Gember als smaakmaker

Gember een knolvormige wortel met zijn een specifieke smaak is over de hele wereld bekend en heeft daarnaast ook gezondheidsvoordelen. Van curry’s tot gemberthee, gember is een onmisbare smaakmaker in de keuken. In deze blog vertellen we je meer over de rol van gember als smaakmaker.

Lees meer »
Redenen om NEE te zeggen tegen alcohol
Info

Feesten zonder kater – Tips voor verantwoord drinken

Bij feesten en gezelligheid komt vaak een drankje bij kijken. Hoewel het leuk is om samen met vrienden te genieten van een drankje, kan een zware kater de volgende dag de pret behoorlijk bederven. In deze blog delen we handige tips om een geweldig feest te hebben zonder een kater achteraf.

Lees meer »

G’nger Gember Inspiratie

G’nger gember inspiratie! Je vindt hier alles van recepten met gembersap, cocktails tot voordelen van gember.

waar is gember goed voor? Op de G’nger gember inspiratie pagina vind je meerdere blogs over de gemberwortel en de voordelen hiervan. Je kunt hiervoor ook de filter bovenin de pagina inschakelen. Hier kun je keuze maken tussen recepten en voordelen. 

Wil jij jouw gembersap voor meer dingen gebruiken dan alleen een gembershot? Via de filters aan de bovenkant op de pagina kun je filteren op recepten met gember. Zo Kun je gembersap van G’nger gebruiken voor onder meer cocktails, mocktails, limonade, gembershots, gemberthee en kun je het ook toevoegen aan gerechten. 

Hoe lang bewaar je gember? Het antwoord op deze vraag vind je ook in onze blogs. Maar voor je alles af moet zoeken kun je G’nger gembersap bewaren tot de datum die je op de fles vindt. Fles geopend? Dan kun je hem nog circa 3 weken bewaren in de koelkast. Gembershots zijn koud ook het allerlekkerst. 

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024