über 45 € kostenloser Versand

G'nger Inspiration

Infos

De beste gembershot

Gembershots zijn de laatste tijd mega populair.  Deze kleine maar krachtige drankjes, meestal gemaakt van vers geperst gembersap, bieden niet alleen een intense smaakervaring, maar ook veel gezondheidsvoordelen. In deze blog kijken we naar de beste gembershots en ontdekken we waarom deze pittige shots een ware kickstart voor je gezondheid kunnen zijn.

Mehr lesen "
Infos

Sapjes, ontdek welke te drinken en welke niet

Als je op zoek bent naar een gezonde levensstijl, is het toevoegen van verse sapjes aan je dieet een fantastische stap. Alleen niet alle sapjes zijn even goed. Sommige bevatten essentiële voedingsstoffen, terwijl andere vol zitten met suikers en weinig nuttige voordelen bieden. In deze blog kijken we naar de wereld van sapjes en ontdekken welke je moet nemen en welke je beter kunt vermijden.

Mehr lesen "
Infos

Wat is een Energy shot?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten shots in de gezondheidssector. Niet alleen in de supermarkt kan je shots kopen maar ook in andere gezondheidszaken. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende gezondheid shots en de ingrediënten van de G’nger Energy shot, wanneer te gebruiken en over onze andere shots. 

Mehr lesen "
Infos

Wanneer gebruik je het beste een detox shot?

Detox shots zijn de nieuwste rage en het lijkt erop dat iedereen op zoek is naar de volgende grote boost voor hun welzijn. Eén van de meest populaire keuzes is een Detox Shot. In deze blog duiken we dieper in op wanneer je het beste een detox shot kunt nemen en waarom de G’nger Detox Shot een uitstekende keuze is.

Mehr lesen "
Infos

Sapkuren wat is het en wat zijn de voordelen?

Ongezond eten is soms makkelijker binnen handbereik dan een gezonde maaltijd. Steeds meer mensen doen tegenwoordig een sapkuur om hun lichaam te ontgiften en een opkikker te geven. In deze blog nemen we je mee naar de essentie van sapkuren en onderzoeken we de voordelen.

Mehr lesen "
Infos

Het nieuwe jaar in vol voornemens die je wel vol kan houden

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de toekomst en de veranderingen die we willen aanbrengen in ons leven. Voornemens zijn een geweldige manier om doelen te stellen en nieuwe kansen te omarmen. Laten we eens kijken naar enkele inspirerende voornemens voor 2024 die je kunnen helpen om het komende jaar te domineren.

Mehr lesen "
Infos

De kracht van groentesap

Het is vaak een uitdaging om voldoende groenten binnen te krijgen. Groentesap is echter een geweldige manier om op een snelle en smakelijke manier de voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van groentesap en hoe je het gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt opnemen.

Mehr lesen "
Infos

Ontdek de beste detox kuur

Tegenwoordig is het niet ongebruikelijk dat we ons overweldigd en uitgeput voelen door de dagelijkse stress en de drukte. Het kan zijn dat je je lichaam een reset wilt geven en je energieniveau wilt verhogen. Een effectieve manier om dit te doen, is door middel van een detoxkuur. Maar wat maakt een detoxkuur effectief en hoe vind je de beste detoxkuur voor jouw behoeften? Laten we hier dieper op ingaan.

Mehr lesen "
Infos

Immuunsysteem: hoe werkt het?

Het immuunsysteem is een complex netwerk van cellen, weefsels en organen dat ons lichaam beschermt tegen schadelijke indringers zoals bacteriën, virussen, schimmels en kankercellen. Het is onze eerste verdedigingslinie tegen ziekten en speelt een cruciale rol in het behouden van onze algehele gezondheid. In dit blog zullen we dieper ingaan op hoe het immuunsysteem werkt en wat u kunt doen om het te versterken.

Mehr lesen "
Infos

Hulpmiddelen tegen Misselijkheid in het eerste trimester van de zwangerschap

Het eerste trimester van de zwangerschap is een bijzondere periode vol emoties en veranderingen in het lichaam. Voor veel vrouwen is het ook een tijd van ongemak, met name vanwege de bekende zwangerschapskwaal: ochtendmisselijkheid. Hoewel ochtendmisselijkheid niet beperkt blijft tot de ochtend en in sommige gevallen de hele dag kan aanhouden, zijn er gelukkig diverse hulpmiddelen en strategieën beschikbaar om deze onaangename symptomen te verlichten. In dit blogartikel zullen we enkele van de effectieve hulpmiddelen tegen misselijkheid in het eerste trimester van de zwangerschap bespreken.

Mehr lesen "
Infos

Kerstpakket ideeën

Kerst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte geschenk voor je vrienden, familie en collega’s. Als je op zoek bent naar een uniek en smaakvol cadeau, overweeg dan eens de G’nger giftbox. Gember is niet alleen een veelzijdig ingrediënt in de keuken, maar het heeft ook tal van gezondheidsvoordelen. In deze blog delen we enkele heerlijke Kerstpakket ideeën.

Mehr lesen "
Infos

Bestellung eines Weihnachtskorbs

Kerst is de tijd van het jaar waarin vreugde en samenzijn centraal staan. Het uitwisselen van cadeaus is een van de meest geliefde tradities tijdens deze feestelijke periode, en een kerstpakket is een populair geschenkidee dat iedereen kan waarderen. In dit blog gaan we dieper in op het bestellen van kerstpakketten, waarom ze zo speciaal zijn en hoe je het perfecte kerstpakket kunt kiezen.

Mehr lesen "

G'nger Ginger Inspiration

G'nger Ingwer-Inspiration! Hier finden Sie alles von Rezepten mit Ingwersaft über Cocktails bis hin zu den Vorteilen von Ingwer.

Wozu ist Ingwer gut? Auf der G'nger-Ingwer-Inspirationsseite finden Sie mehrere Blogs über die Ingwerwurzel und ihre Vorteile. Sie können auch den Filter oben auf der Seite verwenden. Hier können Sie zwischen Rezepten und Leistungen wählen. 

Möchten Sie Ihren Ingwersaft für mehr als nur einen Ingwershot verwenden? Mit den Filtern oben auf der Seite können Sie nach Rezepten mit Ingwer filtern . Sie können den G'nger-Ingwersaft für Cocktails, Mocktails, Limonade, Ingwer-Shots und Ingwertee verwenden und ihn auch zu Speisen hinzufügen. 

Wie lange bewahren Sie Ingwer auf? Die Antwort auf diese Frage finden Sie auch in unseren Blogs. Aber bevor Sie sich auf die Suche nach der Antwort machen, können Sie G'nger Ingwersaft bis zu dem auf der Flasche angegebenen Datum aufbewahren. Flasche geöffnet? Dann können Sie ihn noch etwa 3 Wochen im Kühlschrank aufbewahren. Ingwershots schmecken auch kalt am besten. 

Melden Sie sich für unseren Newsletter an und erhalten Sie 10% Rabatt

Wenn Sie über die besten G'nger-Rezepte und neuen Produkte auf dem Laufenden gehalten werden möchten, melden Sie sich jetzt unter
an.

© 2024