G'nger Inspiration

Rezepte

G’nger Piña Colada

‘If you like Piña Coladas, and getting caught in the rain’… dan heb je het nu écht goed. De Hollandse zomer zorgt voor de regen en dankzij G’nger maak jij nu ook de lekkerste Piña Colada!

Mehr lesen "
Rezepte

G’nger bruisend water

De zomer staat voor de deur en wij hebben het perfecte drankje om je op te frissen tijdens de warme dagen: een heerlijke G’nger + Bruiswater mix!

Mehr lesen "
Rezepte

Citroen gember thee bij verkoudheid

Verkoudheid is een veelvoorkomende kwaal die ons allemaal wel eens treft. De symptomen zijn vaak vervelend en kunnen ons dagelijks leven behoorlijk verstoren. Gelukkig zijn er natuurlijke remedies die verlichting kunnen bieden.

Mehr lesen "
Infos

VERWEN JE MOEDER DEZE MOEDERDAG MET G’NGER

Moederdag is een tijd om de onvoorwaardelijke liefde en steun van onze moeders te vieren.Het is een moment om onze waardering te tonen voor alles wat ze voor ons doen, elke dag opnieuw. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een verfrissende verrassing van G’nger Gembersap

Mehr lesen "
Infos

Wat is ginger?

In de wereld van voeding en dranken zijn trends voortdurend in beweging. Een van de recente fenomenen die steeds meer aandacht krijgt, is gember – een veelzijdige wortel die zowel culinaire als gezondheidsvoordelen biedt. Maar wat maakt gember zo bijzonder, en welke rol spelen wij in deze trend?

Mehr lesen "
Infos

Koningsdag special

Na een dag vol plezier, drank en festiviteiten is het tijd om de feeststemming voort te zetten! Met onze After Party shot kan jij je dag doorkomen. Bestel daarom snel jouw G’nger After Party shots zodat jij en je vrienden de dag na Koningsdag door kunnen komen. 

Mehr lesen "
Infos

Proefbox Functional shots

Ontdek nu onze functional shots of maak iemand anders fan van G’nger met de G’nger Proefbox. Ontvang alle 4 de shots in een luxe geschenkverpakking.

Mehr lesen "
New pure
Infos

new Pure

We zitten op het puntje van onze stoel om iets speciaals te delen – het gaat over jouw favoriete kick-starter: de G’nger Pure🔥. Na een periode van creatieve brainstorming en verfijning, kunnen we eindelijk het nieuwe jasje van onze G’nger Pure onthullen! Rust gerust, de magie binnenin – die pure, biologische gembersap zonder toegevoegde suikers, blijft precies zoals je hem liefhebt. Maar aan de buitenkant? Een frisse, vernieuwde uitstraling die onze waarden van natuurlijkheid en puurheid nog sterker weerspiegelt

Mehr lesen "
Infos

Zink en magnesium

Er zijn een overvloed aan supplementen beschikbaar, elk in diverse vormen en maten, wat het soms moeilijk maakt om het juiste te kiezen. Zink en magnesium zijn daar geen uitzondering op, ze komen in verschillende varianten voor. Deze blog richt zich op de functies van magnesium en zink, de beste manieren om ze in te nemen, en of ze geschikt zijn voor jou. Blijf lezen om meer te ontdekken

Mehr lesen "
Infos

De voordelen van dagelijks gembersap drinken

Tegenwoordig is gezondheid en welzijn steeds belangrijker. Tegenwoordig is het ook populair om dagelijks gembersap te drinken. Niet alleen gewaardeerd vanwege zijn verfrissende smaak, maar ook om zijn talloze gezondheidsvoordelen. In deze blog hebben we het over de voordelen van dagelijks gembersap drinken.

Mehr lesen "
Giftbox voor vrouw
Rezepte

Gembersap recepten en variaties

Opzoek naar gezonde drankjes? Gembersap is een goede vervanger voor de gemberstukjes in je thee en daarnaast ook perfect om als vervanger voor alcohol te gebruiken. Ontdek in deze blog enkele heerlijke recepten en variaties waarmee je dit gouden goedje kunt bereiden.

Mehr lesen "
Ingweranbau
Infos

Gember als smaakmaker

Gember een knolvormige wortel met zijn een specifieke smaak is over de hele wereld bekend en heeft daarnaast ook gezondheidsvoordelen. Van curry’s tot gemberthee, gember is een onmisbare smaakmaker in de keuken. In deze blog vertellen we je meer over de rol van gember als smaakmaker.

Mehr lesen "

G'nger Ginger Inspiration

G'nger Ingwer-Inspiration! Hier finden Sie alles von Rezepten mit Ingwersaft über Cocktails bis hin zu den Vorteilen von Ingwer.

Wozu ist Ingwer gut? Auf der G'nger-Ingwer-Inspirationsseite finden Sie mehrere Blogs über die Ingwerwurzel und ihre Vorteile. Sie können auch den Filter oben auf der Seite verwenden. Hier können Sie zwischen Rezepten und Leistungen wählen. 

Möchten Sie Ihren Ingwersaft für mehr als nur einen Ingwershot verwenden? Mit den Filtern oben auf der Seite können Sie nach Rezepten mit Ingwer filtern . Sie können den G'nger-Ingwersaft für Cocktails, Mocktails, Limonade, Ingwer-Shots und Ingwertee verwenden und ihn auch zu Speisen hinzufügen. 

Wie lange bewahren Sie Ingwer auf? Die Antwort auf diese Frage finden Sie auch in unseren Blogs. Aber bevor Sie sich auf die Suche nach der Antwort machen, können Sie G'nger Ingwersaft bis zu dem auf der Flasche angegebenen Datum aufbewahren. Flasche geöffnet? Dann können Sie ihn noch etwa 3 Wochen im Kühlschrank aufbewahren. Ingwershots schmecken auch kalt am besten. 

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024