au-dessus de 45 € livraison gratuite

G'nger Inspiration

Info

Wat is het nut van een gembershotje

Gembershotjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en met goede reden. Deze kleine, krachtige drankjes zitten boordevol gezondheidsvoordelen en kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je dagelijkse routine. In deze blog bespreken we het nut van een gembershotje en waarom je erover zou moeten nadenken om ze in je dieet op te nemen.

Lire plus "
Info

Kan jij je metabolisme versnellen

Metabolisme is het proces waarbij je lichaam de calorieën die je binnenkrijgt via voedsel en drinken omzet in energie. Deze energie wordt gebruikt voor allerlei lichaamsfuncties, zoals ademhalen, spijsvertering, celgroei en herstel, en fysieke activiteit. Het metabolisme kan variëren van persoon tot persoon en wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder leeftijd, geslacht, genetica en lichaamssamenstelling.

Lire plus "
Info

Waar kun je matcha kopen?

Matcha, de felgroene poederthee uit Japan, wint snel aan populariteit over de hele wereld. Met zijn rijke smaak en tal van gezondheidsvoordelen is het geen wonder dat steeds meer mensen op zoek zijn naar deze bijzondere thee. Als jij ook een matcha-liefhebber bent en je afvraagt waar je de beste matcha kunt kopen, lees dan verder voor een handige gids.

Lire plus "
Info

Gezond drinken: onze 5 favorieten

Tegenwoordig lijken frisdranken en suikerhoudende drankjes de norm te zijn, daarom is het van cruciaal belang om aandacht te besteden aan wat we in ons lichaam gieten. Gezond drinken is het belangrijkste van een gezonde levensstijl en kan aanzienlijke voordelen bieden voor je algehele welzijn. In deze blog laten we je kennismaken met waarom G’nger, een verfrissend en gezond alternatief drankje is dat je zou moeten overwegen.

Lire plus "
Info

Een gezonder leven

In een wereld waar het leven soms hectisch en veeleisend kan zijn, is het nastreven van een gezonder leven een doel dat ons allemaal aangaat. Het is een zoektocht naar balans, vitaliteit en welzijn. Een gezonder leven leiden is niet alleen een wens, maar ook een noodzaak, want het stelt ons in staat om meer uit het leven te halen, te genieten van kostbare momenten en vol vertrouwen de uitdagingen aan te gaan die het leven ons voor de voeten werpt.

Lire plus "
Info

Gember en je immuunsysteem

In deze tijden van gezondheidsbewustzijn zoeken mensen voortdurend naar manieren om hun immuunsysteem te versterken en zich beter te beschermen tegen ziekten en verkoudheidjes. Een van de natuurlijke, krachtige dingen bij het versterken van je immuunsysteem is gember. Deze wortel heeft niet alleen een unieke smaak en aroma, maar het biedt ook een schat aan gezondheidsvoordelen, vooral als het gaat om het versterken van je immuunsysteem.

Lire plus "
Info

Boost je herstel met de Afterparty shot

Het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur en dat betekent een weekend vol muziek, dansen en plezier. Maar laten we eerlijk zijn, na een avond vol energieke beats en dansmoves, is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. De G’nger Afterparty Shot is hier om je te helpen bij het herstellen en weer op gang te komen!

Lire plus "
Info

Detox jouw dag met de G’nger Detox Shot

In een wereld vol stress, vervuiling en fastfood kan ons lichaam wel wat extra aandacht gebruiken. Met G’nger hebben we daarom een nieuwe shot, de Detox Shot. Dit kleine flesje zit boordevol natuurlijke ingrediënten die je lichaam helpen zuiveren. Deze ginger shot bestaat uit 33% gembersap, verrijkt met 8% kurkuma, zwarte peper en zink.

Lire plus "
Info

Boost je dag met onze nieuwste Energy shot

Heb je ooit van die dagen waarop je je energielevel naar een hoger niveau wilt tillen? Misschien ben je op zoek naar een natuurlijke en gezonde manier om je op te peppen zonder je toevlucht te nemen tot suikerrijke drankjes of ongezonde energiedrankjes. G’nger heeft dé oplossing: de nieuwe G’nger Energy Shot! In deze blog zullen we je alles vertellen over deze krachtige shot en tips geven over wanneer je hem het beste kunt nemen.

Lire plus "
immunity shot
Info

Onze nieuwste immunity shot

Wanneer het om je gezondheid gaat, is immuniteit van het grootste belang. Een sterk immuunsysteem beschermt je tegen ziekten en helpt je om je op je best te voelen. Bij G’nger begrijpen we dit maar al te goed, en daarom presenteren we met trots onze nieuwste shot – de G’nger Immunity Sho

Lire plus "

Inspiration G'nger Ginger

G'nger inspiration gingembre ! Vous y trouverez tout, des recettes à base de jus de gingembre aux cocktails en passant par les bienfaits du gingembre.

Quels sont les avantages du gingembre ? Sur la page d'inspiration du gingembre G'nger, vous trouverez plusieurs blogs sur la racine de gingembre et ses bienfaits. Vous pouvez également utiliser le filtre en haut de la page. Ici, vous pouvez choisir entre les recettes et les avantages. 

Vous voulez utiliser votre jus de gingembre pour autre chose qu'un simple shot de gingembre ? En utilisant les filtres en haut de la page, vous pouvez filtrer sur les recettes avec du gingembre. Vous pouvez utiliser le jus de gingembre G'nger pour les cocktails, les mocktails, la limonade, les shots de gingembre, le thé au gingembre et vous pouvez également l'ajouter aux plats. 

Combien de temps gardez-vous le gingembre ? La réponse à cette question peut également être trouvée dans nos blogs. Mais avant de chercher la réponse, vous pouvez conserver le jus de gingembre G'nger jusqu'à la date indiquée sur la bouteille. Bouteille ouverte ? Vous pouvez ensuite le conserver au réfrigérateur pendant encore 3 semaines environ. Les shots au gingembre sont également les plus délicieux lorsqu'ils sont froids. 

Inscrivez-vous à notre newsletter et bénéficiez d'une réduction de 10 %.

Vous souhaitez rester informé des plus délicieuses recettes et des nouveaux produits G'nger ?
Alors inscrivez-vous dès maintenant !

© 2023