above €45 free shipping

G'nger Inspiration

Info

Wat is het nut van een gembershotje

Gembershotjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en met goede reden. Deze kleine, krachtige drankjes zitten boordevol gezondheidsvoordelen en kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je dagelijkse routine. In deze blog bespreken we het nut van een gembershotje en waarom je erover zou moeten nadenken om ze in je dieet op te nemen.

Read more "
Info

Kan jij je metabolisme versnellen

Metabolisme is het proces waarbij je lichaam de calorieën die je binnenkrijgt via voedsel en drinken omzet in energie. Deze energie wordt gebruikt voor allerlei lichaamsfuncties, zoals ademhalen, spijsvertering, celgroei en herstel, en fysieke activiteit. Het metabolisme kan variëren van persoon tot persoon en wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder leeftijd, geslacht, genetica en lichaamssamenstelling.

Read more "
Info

Waar kun je matcha kopen?

Matcha, de felgroene poederthee uit Japan, wint snel aan populariteit over de hele wereld. Met zijn rijke smaak en tal van gezondheidsvoordelen is het geen wonder dat steeds meer mensen op zoek zijn naar deze bijzondere thee. Als jij ook een matcha-liefhebber bent en je afvraagt waar je de beste matcha kunt kopen, lees dan verder voor een handige gids.

Read more "
Info

Gezond drinken: onze 5 favorieten

Tegenwoordig lijken frisdranken en suikerhoudende drankjes de norm te zijn, daarom is het van cruciaal belang om aandacht te besteden aan wat we in ons lichaam gieten. Gezond drinken is het belangrijkste van een gezonde levensstijl en kan aanzienlijke voordelen bieden voor je algehele welzijn. In deze blog laten we je kennismaken met waarom G’nger, een verfrissend en gezond alternatief drankje is dat je zou moeten overwegen.

Read more "
Info

Een gezonder leven

In een wereld waar het leven soms hectisch en veeleisend kan zijn, is het nastreven van een gezonder leven een doel dat ons allemaal aangaat. Het is een zoektocht naar balans, vitaliteit en welzijn. Een gezonder leven leiden is niet alleen een wens, maar ook een noodzaak, want het stelt ons in staat om meer uit het leven te halen, te genieten van kostbare momenten en vol vertrouwen de uitdagingen aan te gaan die het leven ons voor de voeten werpt.

Read more "
Info

Gember en je immuunsysteem

In deze tijden van gezondheidsbewustzijn zoeken mensen voortdurend naar manieren om hun immuunsysteem te versterken en zich beter te beschermen tegen ziekten en verkoudheidjes. Een van de natuurlijke, krachtige dingen bij het versterken van je immuunsysteem is gember. Deze wortel heeft niet alleen een unieke smaak en aroma, maar het biedt ook een schat aan gezondheidsvoordelen, vooral als het gaat om het versterken van je immuunsysteem.

Read more "
Info

Boost je herstel met de Afterparty shot

Het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur en dat betekent een weekend vol muziek, dansen en plezier. Maar laten we eerlijk zijn, na een avond vol energieke beats en dansmoves, is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. De G’nger Afterparty Shot is hier om je te helpen bij het herstellen en weer op gang te komen!

Read more "
Info

Detox jouw dag met de G’nger Detox Shot

In een wereld vol stress, vervuiling en fastfood kan ons lichaam wel wat extra aandacht gebruiken. Met G’nger hebben we daarom een nieuwe shot, de Detox Shot. Dit kleine flesje zit boordevol natuurlijke ingrediënten die je lichaam helpen zuiveren. Deze ginger shot bestaat uit 33% gembersap, verrijkt met 8% kurkuma, zwarte peper en zink.

Read more "
Info

Boost je dag met onze nieuwste Energy shot

Heb je ooit van die dagen waarop je je energielevel naar een hoger niveau wilt tillen? Misschien ben je op zoek naar een natuurlijke en gezonde manier om je op te peppen zonder je toevlucht te nemen tot suikerrijke drankjes of ongezonde energiedrankjes. G’nger heeft dé oplossing: de nieuwe G’nger Energy Shot! In deze blog zullen we je alles vertellen over deze krachtige shot en tips geven over wanneer je hem het beste kunt nemen.

Read more "
immunity shot
Info

Onze nieuwste immunity shot

Wanneer het om je gezondheid gaat, is immuniteit van het grootste belang. Een sterk immuunsysteem beschermt je tegen ziekten en helpt je om je op je best te voelen. Bij G’nger begrijpen we dit maar al te goed, en daarom presenteren we met trots onze nieuwste shot – de G’nger Immunity Sho

Read more "

G'nger Ginger Inspiration

G'nger ginger inspiration! You'll find everything from recipes with ginger juice, cocktails to the benefits of ginger.

What is ginger good for? On the G'nger ginger inspiration page, you will find several blogs about the ginger root and its benefits. You can also use the filter at the top of the page. Here you can choose between recipes and benefits. 

Would you like to use your ginger juice for more things than just a ginger shot? Using the filters at the top of the page you can filter on recipes with ginger. You can use G'nger ginger juice for cocktails, mocktails, lemonade, ginger shots, ginger tea and you can also add it to dishes. 

How long do you keep ginger? The answer to this question can also be found in our blogs. But before you go searching for the answer, you can keep G'nger ginger juice until the date found on the bottle. Bottle opened? Then you can keep it in the fridge for another 3 weeks or so. Ginger shots are also the most delicious when cold. 

Sign up for our newsletter and get 10% discount

Would you like to stay informed about the most delicious G'nger recipes and new products?
Then sign up now!

© 2023