above €45 free shipping

G'nger Inspiration

New pure
Info

new Pure

We zitten op het puntje van onze stoel om iets speciaals te delen – het gaat over jouw favoriete kick-starter: de G’nger Pure🔥. Na een periode van creatieve brainstorming en verfijning, kunnen we eindelijk het nieuwe jasje van onze G’nger Pure onthullen! Rust gerust, de magie binnenin – die pure, biologische gembersap zonder toegevoegde suikers, blijft precies zoals je hem liefhebt. Maar aan de buitenkant? Een frisse, vernieuwde uitstraling die onze waarden van natuurlijkheid en puurheid nog sterker weerspiegelt

Read more "
Info

Zink en magnesium

Er zijn een overvloed aan supplementen beschikbaar, elk in diverse vormen en maten, wat het soms moeilijk maakt om het juiste te kiezen. Zink en magnesium zijn daar geen uitzondering op, ze komen in verschillende varianten voor. Deze blog richt zich op de functies van magnesium en zink, de beste manieren om ze in te nemen, en of ze geschikt zijn voor jou. Blijf lezen om meer te ontdekken

Read more "
Info

De voordelen van dagelijks gembersap drinken

Tegenwoordig is gezondheid en welzijn steeds belangrijker. Tegenwoordig is het ook populair om dagelijks gembersap te drinken. Niet alleen gewaardeerd vanwege zijn verfrissende smaak, maar ook om zijn talloze gezondheidsvoordelen. In deze blog hebben we het over de voordelen van dagelijks gembersap drinken.

Read more "
Giftbox voor vrouw
Recipes

Gembersap recepten en variaties

Opzoek naar gezonde drankjes? Gembersap is een goede vervanger voor de gemberstukjes in je thee en daarnaast ook perfect om als vervanger voor alcohol te gebruiken. Ontdek in deze blog enkele heerlijke recepten en variaties waarmee je dit gouden goedje kunt bereiden.

Read more "
growing ginger
Info

Gember als smaakmaker

Gember een knolvormige wortel met zijn een specifieke smaak is over de hele wereld bekend en heeft daarnaast ook gezondheidsvoordelen. Van curry’s tot gemberthee, gember is een onmisbare smaakmaker in de keuken. In deze blog vertellen we je meer over de rol van gember als smaakmaker.

Read more "
Redenen om NEE te zeggen tegen alcohol
Info

Feesten zonder kater – Tips voor verantwoord drinken

Bij feesten en gezelligheid komt vaak een drankje bij kijken. Hoewel het leuk is om samen met vrienden te genieten van een drankje, kan een zware kater de volgende dag de pret behoorlijk bederven. In deze blog delen we handige tips om een geweldig feest te hebben zonder een kater achteraf.

Read more "
Info

De beste gembershot

Gembershots zijn de laatste tijd mega populair.  Deze kleine maar krachtige drankjes, meestal gemaakt van vers geperst gembersap, bieden niet alleen een intense smaakervaring, maar ook veel gezondheidsvoordelen. In deze blog kijken we naar de beste gembershots en ontdekken we waarom deze pittige shots een ware kickstart voor je gezondheid kunnen zijn.

Read more "
Info

Sapjes, ontdek welke te drinken en welke niet

Als je op zoek bent naar een gezonde levensstijl, is het toevoegen van verse sapjes aan je dieet een fantastische stap. Alleen niet alle sapjes zijn even goed. Sommige bevatten essentiële voedingsstoffen, terwijl andere vol zitten met suikers en weinig nuttige voordelen bieden. In deze blog kijken we naar de wereld van sapjes en ontdekken welke je moet nemen en welke je beter kunt vermijden.

Read more "
Info

Wat is een Energy shot?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten shots in de gezondheidssector. Niet alleen in de supermarkt kan je shots kopen maar ook in andere gezondheidszaken. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende gezondheid shots en de ingrediënten van de G’nger Energy shot, wanneer te gebruiken en over onze andere shots. 

Read more "
Info

Wanneer gebruik je het beste een detox shot?

Detox shots zijn de nieuwste rage en het lijkt erop dat iedereen op zoek is naar de volgende grote boost voor hun welzijn. Eén van de meest populaire keuzes is een Detox Shot. In deze blog duiken we dieper in op wanneer je het beste een detox shot kunt nemen en waarom de G’nger Detox Shot een uitstekende keuze is.

Read more "
Info

Sapkuren wat is het en wat zijn de voordelen?

Ongezond eten is soms makkelijker binnen handbereik dan een gezonde maaltijd. Steeds meer mensen doen tegenwoordig een sapkuur om hun lichaam te ontgiften en een opkikker te geven. In deze blog nemen we je mee naar de essentie van sapkuren en onderzoeken we de voordelen.

Read more "
Info

Het nieuwe jaar in vol voornemens die je wel vol kan houden

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de toekomst en de veranderingen die we willen aanbrengen in ons leven. Voornemens zijn een geweldige manier om doelen te stellen en nieuwe kansen te omarmen. Laten we eens kijken naar enkele inspirerende voornemens voor 2024 die je kunnen helpen om het komende jaar te domineren.

Read more "

G'nger Ginger Inspiration

G'nger ginger inspiration! You'll find everything from recipes with ginger juice, cocktails to the benefits of ginger.

What is ginger good for? On the G'nger ginger inspiration page, you will find several blogs about the ginger root and its benefits. You can also use the filter at the top of the page. Here you can choose between recipes and benefits. 

Would you like to use your ginger juice for more things than just a ginger shot? Using the filters at the top of the page you can filter on recipes with ginger. You can use G'nger ginger juice for cocktails, mocktails, lemonade, ginger shots, ginger tea and you can also add it to dishes. 

How long do you keep ginger? The answer to this question can also be found in our blogs. But before you go searching for the answer, you can keep G'nger ginger juice until the date found on the bottle. Bottle opened? Then you can keep it in the fridge for another 3 weeks or so. Ginger shots are also the most delicious when cold. 

Sign up for our newsletter and get 10% discount

Would you like to stay informed about the most delicious G'nger recipes and new products?
Then sign up now!

© 2024