Gembershot

Dagelijks gembershots nemen: Dit is waarom!

gembershot dagelijks nemen: dit is waarom

Gembershots kopen, wie doet het niet? De shots in de kroeg kent iedereen maar de afgelopen jaren is de gembershot hot en trendy geworden. Sommige gembershots zijn vers en puur en bij andere wordt er appelsap, sinaasappelsap of andere sappen aan toegevoegd wat de gembershot minder puur en sterk maakt.

De voordelen van een gembershot:

Gember komt van de gemberwortel. Deze stronk staat al in de oude traditionele geneeskunde bekend als een krachtige en helende wortel. Het gembersap van de wortel zorgt er namelijk voor dat je lichaam vitamines beter opneemt. Hoe dan?! Dit door bij te dragen aan een soepele spijsvertering. Als je darmen goed werken, dan is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen en hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus je weerstand.

gembershot

Waarom een G'nger gembershot kopen vs andere?

Gembershot van G’nger

  • Hoog percentage gember
  • Géén toegevoegde suikers
  • Één 12-pack gembershots is goed voor 2 weken elke doordeweekse dag een shot
  • Glazen shotflesjes in plaats van plastic, wel recyclen hé! 😉 

GEMBERSHOT MAKEN?

Je kan gembershots kopen in de supermarkt, in een speciaalzaak of je kan hem zelf maken. Maar wist je dat er in veel ginger shots een laag concentraat aan gember zit, suiker en andere toevoegingen zijn toegevoegd? 

Onze G’nger gembersap Pure (94% concentraat gember) en Original (42,2% concentraat gember) zijn pure sappen zonder toegevoegde suikers. En je kan deze gembersappen goed nemen als gembershot omdat ze mega puur zijn. Een ginger shot maken kost daarnaast enorm veel tijd, wij maken het je dus makkelijk!

immunity shot

Gembershots, alle voordelen op een rij?

Veel mensen denken dat gembershots gezond voor je zijn. Maar wat zijn nou de voordelen van gembershots?

wat doet een gembershot?

Er zijn veel mogelijke gezondheidsvoordelen van gembershots. Zo zou het kunnen helpen bij misselijkheid, spijsverteringsproblemen, goed zijn voor je immuunsysteem. Lees hierover meer op onze pagina ‘G’nger Inspiratie’. Het is natuurlijk niet zo dat een gember shot je gezondheid opeens zal verbeteren en jouw cravings naar ongezonde voeding ongedaan maakt. Let op! Koop in ieder geval geen shots met toegevoegde suikers. 

hoelang kan ik een gembershot bewaren?

Onze gembershots kun je bewaren tot de houdbaarheidsdatum op het glazen flesje. Na openen is het nog maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast. 

Wat is een gembershot?

wat doen gembershots
gembershot gezond

Een gembershot is een sap gemaakt van geperste gemberwortel. Het wordt gedronken uit een klein flesje of uit een shotglaasje. Meestal nuttig je het drankje in één keer. 

Het recept van een gembershot verschilt per shot. En er is tegenwoordig genoeg keus. Bepaalde shots bevatten alleen gembersap, maar deze zijn vrij sterk. Zoals bij ons de G’nger Pure. Vaak worden shots gemixt en daarom leent de Original zich perfect als shot. Vanaf nu ook verkrijgbaar per 20 shots. Zo kun jij vliegensvlug de deur uit met een shot in de hand. Shop ze door op onderstaande link te klikken. 

pure gembershot
gembershot kopen

Hoe smaakt een gembershot?

Gembershots zijn de real deal. De smaak is krachtig door de gemberwortel. Het heeft een pittige smaak waar je even aan zult moeten wennen.

Pure gember is echt voor de diehards (G’nger Pure), maar als shot is de Original perfect. Deze bevat extra ingrediënten naast gember, waardoor hij gemakkelijk elke dag te nemen is terwijl er nog steeds geen toegevoegde suikers aan zijn toegevoegd.

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024