boven de €45 gratis verzending

Over ons

gembershots

Waarom Gnger?

Puur gembersap

Een gezonde basis voor gembershots, thee & limonade

over ons

Ons verhaal

Hi ik ben Sam! Gemberfan en founding member van G’nger. Ik wil je graag iets meer vertellen over ons en waarom wij G’nger Gembersap en Gembershots gestart zijn. 

Vers gembersap hielp mij van mijn prikkelbare darm syndroom af en daarom ging ik op zoek naar vers gembersap. Alleen zitten in veel verse gembersappen toegevoegde suikers. Onnodig! En daarom startte ik G’nger. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jij van onze reis vindt. Mocht je tips hebben of gewoon een loveletter willen sturen? Neem dan contact met ons op

Waar te koop?

G’nger Gembersap is op veel verschillende plekken te koop. Naast de hiernaast afgebeelde plekken ligt G’nger ook bij ontzettend veel speciaal en cadeauwinkels. 

Benieuwd of G’nger bij jou in de buurt verkrijgbaar is? Dan kun je ons altijd een mail sturen. 

SKAL - Biologisch

Skal Biocontrole is de onafhankelijke organisatie voor het toezicht houden op de hele biologische keten in Nederland. Skal zet zich als onafhankelijk toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Een voedingsmiddel of landbouwproduct mag alleen biologisch heten als het aan wettelijke voorschriften voldoet. Het Skal keurmerk geeft aan dat G’nger alle Europese regels vanuit de overheid naleeft en hierop ook streng gecontroleerd wordt. 

G'nger Gembersap

G’nger gember sap is gemaakt van biologische gemberstronken. Onze producten zijn 100% natuurlijk, biologisch en bevatten geen toegevoegde suikers. G’nger gember sap kan gebruikt worden als basis voor thee en koude dranken. Daarnaast is het ideaal om een gerecht extra pit te geven of een mocktail meer op smaak te brengen.

puur gembersap
gembershot

G'nger als gembershot

G’nger Gembersap is perfect als gembershot! Wil je direct een shot? Dan raden wij de G’nger Original aan. Kan jij wel tegen een stootje? Dan kun je beter kiezen voor de G’nger Pure, maar pas op! Deze is een stuk pittiger door het hoge percentage gember (94%). 

Naast de 500ML en 250ML groot verpakkingen gembershots verkopen we ook kant-en-klare gembershots in 60ML. Zo kun jij je gembershot overal mee naar toe nemen en snel nuttigen in de ochtend op een lege maag. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2023