gembersap

Gembersap voor gemberthee, limonade en shots

Waarom iedereen baat heeft bij PUUR gember sap

Gembersap boost je weerstand en dit is waarom;

Gember komt van de gemberwortel. Deze stronk staat al in de oude traditionele geneeskunde bekend als een krachtige en helende wortel. Het gembersap van de wortel zorgt er namelijk voor dat je lichaam vitamines beter opneemt. Hoe dan?! Dit door bij te dragen aan een soepele spijsvertering. Als je darmen goed werken, dan is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen en hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus weerstand.

Het drinken van G’nger gembersap draagt dus bij aan het aanpakken van de oorzaak.

Dit waar veel andere tabletten die je weerstand verhogen vaak de symptomen aanpakken van een lage weerstand. Denk aan een loopneus, hoofdpijn bestrijders.

Gember sap kopen

Wat zeggen onze fans

“Helemaal gek op de gembershots van G’nger (met name de Pure) Ik neem deze bijna iedere ochtend op een nuchtere maag om mijn immuunsysteem een boost geven, wat natuurlijk ideaal is met mijn actieve levensstijl!​”

– Lotte van Leeuwen / 159K Volgers

gembersap

Wat is er anders aan G'nger PURE GEMBERSAP vs andere sappen?

G’nger pure gember sap

  • Hoog percentage gember
  • Géén toegevoegde suikers
  • Één 250ML fles staat gelijk aan één kilo gemberstronken
  • Één 500ML fles is goed voor 24 shotjes of 50 koppen gemberthee
  • ÉÉN glazen fles in plaats van 24 plastic shot flesjes

ZELF GEMBERSAP MAKEN?

Zelf gembersap maken is met onze gembersap niet meer nodig! Onze sap is verkrijgbaar in verschillende smaken. PURE, IMMUNITY, ENERGY, REVIVE & AFTER PARTY. Welke moet ik kiezen?

Onze Pure bevat 94% gembersap en is dus voor de echte diehards, als shot of voor in de thee. Ook is de Pure geschikt om mee te koken. Als pure shot is deze voor sommige mensen te pittig.

Daarom hebben wij ook G’nger Functional Shots. Nog steeds een hoog percentage aan gember, maar aangevuld met natuurlijke sappen en functionele ingredienten en daarom gemakkelijker te drinken als shot. De Immunity is ook erg lekker als thee. Wist je dat 1 fles goed is voor 25 tot 50 koppen thee?!

GEMBERSAP GEZOND?

Is gember goed voor je? Tegenwoordig worden veel problemen opgelost met medicijnen die worden voorgeschreven door artsen. Vroeger werd er eerst gekeken naar oplossingen uit de natuur omdat er toen nog geen beschikking tot medicijnen was. Gember komt van de gemberwortel. En is een specerij dat al in de oude tradionele geneeskunde bekend staat als een krachtige en helende wortel. Het gembersap van de wortel zorgt er namelijk voor dat je lichaam vitamines beter opneemt. 

  • Gember werkt ontstekingsremmend
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Gember kan verlichting geven bij een opgeblazen gevoel
  • Heb je last van winderigheid? Zelfs daar kan een kop gemberthee of twee wel bij helpen

Wat doet gember sap?

G’nger is nog voor veel meer te gebruiken dan alleen een shotje in je thee. Zo kan gember helpen bij het verhogen van je weerstand en wordt het al tijden gebruikt tegen ochtendmisselijkheid.

G_nger_Pure_250ml_Smoothie_02

Hoeveel gembersap per dag?

Onze 100% Biologische 250ml G’nger Gembersap is goed voor 12 shotjes of 50 koppen gember thee. Door het hoge concentraat heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. 

Wij bevelen minimaal 1 shot a 30 – 60ML per dag aan. Dit kun je ook verdelen over +- 3 gemberthee. Je kunt uiteraard ook meer drinken, maar dit is de aanbevolen hoeveelheid. 

Hoe gebruik je gembersap?

In principe is een klein scheutje door je water of thee voldoende. Hiermee krijg je een pittige smaak! Onze biologische gember stronken zijn puur geperst en ons G’nger gembersap Pure bevat 94% biologische gember. Daardoor is onze gembersap vele malen sterker dan dat je gewend bent.

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024