Gember raspen

Gember raspen

Gember raspen kan erg nuttig zijn. Deze populaire wortelknol wordt momenteel erg veel gebruikt. Mensen houden erg van de pittige smaak en gember kent daarnaast ook vele voordelen, maar hoe gebruik je het? In deze blog vertellen wij hoe je verse gember raspt en waarom.

Inhoudsopgave

Waarom gember raspen?

Je kan gember in principe ook gewoon snijden, dus waarom zou je gember raspen? Het is misschien een zware taak om gember te raspen, maar het heeft wel zo zijn voordelen. Zo kan je het via de rasp makkelijk door je gerecht doen zonder dat je tijdens het eten een groot stuk gember in je mond hebt. Daarnaast komt er bij het raspen van gember veel meer smaak vrij, dan als je het uit grote stukken laat trekken.

Gember raspen met of zonder schil?

Je hoeft gember niet te schillen, en dus kan je hem gewoon eten met schil. Wel raden we aan om biologische gember te gebruiken en de buitenkant van de gember even te wassen, dat is wel zo fris. Het schillen van gember staat ook niet bekend als een klusje waar je heel blij van wordt, gewoon lekker niet doen dus!

Wat tips voor bij het raspen van gember?

Om je wat te helpen bij het raspen van gember hebben we enkele tips op een rijtje gezet.

  • Je kan alvast wat meer gember raspen voor de volgende keer. Als je de geraspte gember invriest blijft het namelijk nog heel lang goed.
  • Je kan de geraspte gember dus ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld gemberthee
  • Gebruik gembersap. Je hebt gembersappen met een hoge concentratie gember, dit kan je heel goed gebruiken om mee te koken of snel een gemberthee te maken.
  • Als je gember te zacht is om te raspen leg het dan ook even in de vriezer. Het raspen zal dan een stuk beter gaan.
Beste manier om zelf je detox kuur te maken!

Waarom jij G’nger gembersap moet kopen!

Tja waarom jij G’nger gembersap moet komen? Nou?! Je hoeft niet te snijden of te raspen en natuurlijk is G’nger super lekker en intens is bevatten onze Pure gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email