über 45 € kostenloser Versand

Gember raspen

Gember raspen

Gember raspen kan erg nuttig zijn. Deze populaire wortelknol wordt momenteel erg veel gebruikt. Mensen houden erg van de pittige smaak en gember kent daarnaast ook vele gezondheidsvoordelen, maar hoe gebruik je het? In deze blog vertellen wij hoe je verse gember raspt en waarom.

Inhaltsübersicht

Waarom gember raspen?

Je kan gember in principe ook gewoon snijden, dus waarom zou je gember raspen? Het is misschien een zware taak om gember te raspen, maar het heeft wel zo zijn voordelen. Zo kan je het via de rasp makkelijk door je gerecht doen zonder dat je tijdens het eten een groot stuk gember in je mond hebt. Daarnaast komt er bij het raspen van gember veel meer smaak vrij, dan als je het uit grote stukken laat trekken.

Gember met of zonder schil?

Je hoeft gember niet te schillen, en dus kan je hem gewoon eten met schil. Wel raden we aan om de buitenkant van de gember even te wassen, dat is wel zo fris. Het schillen van gember staat ook niet bekend als een klusje waar je heel blij van wordt, gewoon lekker niet doen dus!

Wat tips voor bij het raspen van gember?

Om je wat helpen bij het raspen van gember zijn er wat tips op een rijtje gezet.

  • Je kan alvast wat meer gember raspen voor de volgende keer. Als je de geraspte gember invriest blijft het namelijk nog heel lang goed.
  • Gember helpt ook er bij misselijkheid, je kan de geraspte gember dus ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld gemberthee
  • Gebruik gembersap. Je hebt gembersappen met een hoge concentratie gember, dit kan je heel goed gebruiken om mee te koken
  • Als je gember te zacht is om te raspen leg het dan ook even in de vriezer. Het raspen zal dan een stuk beter gaan.
Beste manier om zelf je detox kuur te maken!

Waarom jij G’nger gembersap moet kopen!

Tja waarom jij G’nger gembersap moet komen? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Daarnaast heeft gember verschillende voordelen:

  • Gember is goed voor je huid
  • Gember geeft een natuurlijke kick
  • Ingwer hat eine entzündungshemmende Wirkung
  • Gember werkt tegen misselijkheid
  • Gember helpt tegen een opgeblazen gevoel
  • Gember werkt bij verkoudheid
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
E-Mail

Melden Sie sich für unseren Newsletter an und erhalten Sie 10% Rabatt

Wenn Sie über die besten G'nger-Rezepte und neuen Produkte auf dem Laufenden gehalten werden möchten, melden Sie sich jetzt unter
an.

© 2024