Retourneren

Hopelijk ben je helemaal tevreden met je bestelling bij G’nger, zo niet? Je hebt 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) de tijd om de bestelling te retourneren. De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.
Retourneren
Stuur het pakket binnen 14 dagen na herroeping naar ons terug. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending. Pak het artikel in, voeg het retoursformulier ingevuld bij. Zorg er daarnaast ook voor dat de artikelen goed beschermd zijn door middel van papier. Hierdoor voorkom je beschadigingen tijdens het transport van de flessen. Vergeet het bestelnummer niet te vermelden!
Stuur je retourpakket, inclusief het ingevulde retourformulier, op naar onderstaand adres:
G’nger Drinks BV WSSN t.a.v. Retouren G’nger drinks bv Schoterhoek 2 2441LD Nieuwveen Wanneer je een retourzending bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar daarnaast dit verzendbewijs goed. Download hier het retourformulier: Retourformulier
Na ontvangst van je retourpakket
Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het product nog in goede staat is. Is het artikel opengemaakt en hierdoor bijvoorbeeld, of om andere redenen, beschadigd, dan kunnen wij dit niet accepteren en ontvangt u het artikel wederom retour.
Afhandeling
Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen retouren, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, het aankoopbedrag aan je terugbetalen. Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in nieuwstaat hebben ontvangen. Heb je daarnaast nog andere vragen? Bekijk dan onze FAQ pagina!

Inhoudsopgave

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024