Moscow Mule recept

Moscow Mule recept

Moscow Mule is een heerlijke en verfrissende cocktail die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is de perfecte mix van zoet, zuur en pittig, en de toevoeging van gembersap geeft deze cocktail een extra kick. In deze blog zullen we je laten zien hoe je een Moscow Mule kunt maken met behulp van gembersap in plaats van gemberbier. Het resultaat is een overheerlijke cocktail met een unieke smaak die je zeker niet wilt missen. Lees verder voor het recept en handige tips!

Inhoudsopgave

De Moscow Mule 

Een Moscow Mule is een verfrissende en pittige cocktail die perfect is voor een warme zomerdag of een gezellig avondje uit. Deze klassieke cocktail werd voor het eerst gemaakt in de jaren 40 en bestaat uit wodka, ginger beer en limoensap, geserveerd in een koperen mok. Het wordt vaak geserveerd met ijsblokjes en een schijfje limoen als garnering. De pittige smaak van de ginger beer en de frisse limoensmaak zorgen voor een perfecte balans in deze cocktail. Met gembersap in plaats van ginger beer voeg je een extra laagje gembersmaak toe, wat zorgt voor een unieke twist aan dit klassieke drankje.

Moscow Mule met gembersap

Om een heerlijke Moscow Mule te maken met gembersap heb je maar een paar ingrediënten nodig: gembersap, wodka, limoensap en bruiswater. Deze klassieke cocktail is verfrissend en heeft een licht pittige kick door de toevoeging van gembersap. Het is eenvoudig te maken en perfect voor een zomerse dag of om te genieten tijdens een avondje uit met vrienden. Hieronder lees je hoe je zelf deze heerlijke cocktail kunt maken.

  • 45 ml wodka
  • 120 ml G’nger Original
  • 30 ml vers limoensap
  • 1 theelepel suikersiroop
  • IJsblokjes
  • Limoenpartje en verse gember als garnering

Vul een koperen mok of glas met ijsblokjes. Voeg de wodka, G’nger, limoensap en suikersiroop toe. Roer voorzichtig door met een barlepel. Garneer met een partje limoen en een stukje verse gember.Serveer direct en geniet van je Moscow Mule met gembersap!

Gember(thee) boost het immuunsysteem, wist je dat?

 

Moscow Mule recept
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024