G'nger gember abonnement

Met ons flexibele abonnement heb jij altijd vers gembersap in huis!

Zo werkt het

Kies de hoeveelheid

Bepaal hoeveel shots jij geleverd wilt hebben. Één shot staat gelijk aan één serving.

Bepaal hoe vaak en wanneer

Elke maand, kwartaal, overdag of liever in de avond. Jij bepaalt zelf hoe vaak en wanneer we G’nger bij jou komen bezorgen.

Account

Via je eigen account kan je gemakkelijk je bezorging inplannen, andere tijden kiezen of een keertje overslaan als jij aan het genieten bent op een tropisch oord. Handig toch?

Voor altijd overzicht met je account

Je eigen hoeveelheid en bezorgschema bepalen, dat kan met ons account systeem. Hier houd jij in een handomdraai je eigen overzicht.

HOE GEBRUIK JE G’NGER?

Ontdek de veelzijdigheid van G’nger – natuurlijke sappen zonder toegevoegde suikers en met functionele ingrediënten.

  • Gemberthee op maat: Creëer je perfecte gemberthee. Voeg simpelweg 5-30ml G’nger toe aan heet water en geniet van een warm, versterkend drankje. Ideaal om je dag energiek te starten of als rustmoment.
  • Verfrissende gemberlimonade: Verkwik je zintuigen met een natuurlijke kick. Meng 5-30ml G’nger in plat of bruisend water voor een verfrissende, suikervrije dorstlesser op elk moment van de dag.
  •  Durf jij het aan? Neem een krachtige shot van 30-60ml voor een directe boost. Perfect voor de avontuurlijke geesten onder ons.

G’nger is niet alleen geweldig als thee, limonade of shot, maar ook een perfecte toevoeging aan jouw kookkunsten of als spannende twist in cocktails en mocktails. Experimenteer en verras jezelf en anderen met de rijke, pittige smaak van biologische Peruaanse gember.

Ontdek de G’nger recepturen en bestel nu jouw fles G’nger om deze veelzijdige ervaringen zelf te beleven!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024