Vacature: New business developer – G’nger

Locatie: Amsterdam

Over G’nger

Ben jij een gepassioneerde verkoper met een voorliefde voor gezonde voeding? Heb je ervaring in de retail en beschik je over een netwerk waar anderen jaloers op zijn? Zo ja, dan hebben wij de perfecte functie voor jou bij G’nger!

G’nger is een opkomend merk in de wereld van gezonde gembershots. We geloven dat gezondheid en smaak hand in hand kunnen gaan, en daarom hebben we het perfecte recept ontwikkeld voor een verfrissende gembershot ervaring. Onze gembersap is gemaakt van de beste biologische gember en is vrij van kunstmatige toevoegingen. Het geeft je een boost & is worth the shot

Functieomschrijving

Als New business developer  bij G’nger ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand en het beheren van bestaande relaties. Met jouw ervaring in de retail en jouw uitgebreide netwerk weet je als geen ander hoe je ons merk overal op het schap kunt krijgen. Jouw taken omvatten onder andere:

Our wishlist 

Bij G’nger geloven we dat elk slokje van onze gembersap “Worth the Shot!” is. Wij zoeken jouw overtuigingskracht om heel Nederland een stukje pittiger te maken. Ben jij ready om deze uitdaging aan te gaan? Stuur dan je cv en motivatie naar sam@gnger.nl

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024