boven de €45 gratis verzending

Verse gembersap bewaren

Benieuwd hoe je het beste verse gembersap kunt bewaren? Gembersap van G’nger is houdbaar tot de datum op de fles en daarnaast kun je het nog 3 weken geopend gekoeld bewaren in de koelkast. In dit artikel geven we je nog meer ideeën hoe jij jouw verse gembersap kunt bewaren. 

Inhoudsopgave

gember over datum

Hoe lang gember bewaren? 

Wist je dat je een gemberstronk circa 3 weken kunt bewaren? Wat een toeval! Dat is net zo lang als dat je een G’nger Gembersap gekoeld kunt bewaren in de koelkast. Veel mensen denken dat je onze sap een stuk korter kunt bewaren, maar niks is minder waar. Pas uiteraard wel op met het langdurig niet gekoeld bewaren na eenmaal openen van de fles. 

Hoe kan ik gember het beste bewaren?

Je kunt G’nger Gembersap het beste bewaren op een koele en donkere plek. Na openen kun je de sap het beste bewaren in de koelkast. 

Gember invriezen voor thee

Gember is natuurlijk perfect voor thee. Je kunt onze gembersap ook invriezen voor jouw gemberthee. Hoe?

Je doet de gembersap in een ijsklontjes tray, vervolgens leg je dit in de vriezer. Zin in een kopje thee? Haal er een klontje uit en giet hier gekookt water overheen. 

Verse gemberthee recepten

Klinkt bovenstaande als muziek in de oren en is gemberthee jouw go to recept? Dan hebben we hier nog een aantal tips om jouw gemberthee nog spannender te maken!

Tijdens het smelten van het ijsklontje kun je namelijk een schijfje sinaasappel toevoegen om jouw gemberthee iets zoeter te maken.

Ben jij gek op kruidige thee? Kaneel matcht ook heel lekker bij gemberthee. Nog niet genoeg aan deze tips? Check onze G’nger inspiratie pagina voor nog veel meer recepten. 

hoe lang gember bewaren

Gember over datum

Zodra gember over datum is heeft het een aparte geur. Bij een gemberstronk is het een stuk moeilijker om te zien of hij niet meer goed is. Vaak zie je dit door verschillende uitstulpingen vanuit de wortel. Bij G’nger verse gembersap kun je de datum op de fles aanhouden en 3 weken na openen in de koelkast. Hopelijk ben je door dit artikel een stuk wijzer geworden over hoe jij het beste jouw verse gembersap kunt bewaren. Hieronder shop je onze verse gembersappen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024