Kerstpakketten bestellen

Het perfecte kerstpakket is een G'nger giftbox

kerstpakketten bestellen

Kerstpakket bestellen

G’nger giftbox is het ideale kerstcadeau. Bestel op tijd jouw kerstpakketten door op onderstaande button te klikken en je aan te melden voor ons B2B portal. 

Je kunt de giftbox hier met 40% korting bestellen door je aan te melden op ons B2B portal. Er geldt wel een minimale afname van 12 giftboxen. Voordeel: de G’nger Giftbox zit in een luxe geschenkverpakking en is helemaal klaar om direct aan jouw relaties of personeel te schenken. 

kerstpakketten 2022
kerstpakketten 2022

Kerstpakket 2022

Waarom is G’nger het ideale kerstpakket voor 2022? G’nger is perfect voor gemberthee, gembershots en cocktails. Daarnaast kan je het ook als mocktail gebruiken. Perfect voor zowel de alcohol drinker als de consument die voor alcoholvrij kiest.

Daarnaast komt de G’nger giftbox met 2 luxe shotglaasjes een 250ML fles en een luxe geschenkverpakking. Ideaal om te geven en ook nog eens een gezond kerstpakket

Gezonde kerstpakketen

Als werkgever is het welzijn van de werknemers steeds belangrijker. Daar past ook een gezond kerstpakket bij! Een cadeau waar iedereen nog steeds op een luxe manier van kan genieten zoals een heerlijke mocktail. Daar past de giftbox G’nger perfect bij. 

Naast dat gember veel gezondheidsvoordelen kent zijn onze producten ook allemaal 100% biologisch. 

Niet alleen tijdens de kerstdagen is gezondheid voor de werknemers belangrijk, maar ook daarna. Zijn de werknemers na het kerstpakket enthousiast? Dan kun je als bedrijf ook een abonnement nemen op een gembersap abonnement. Neem hiervoor contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Dat kan via info@gnger.nl

kerstpakketten

Luxe kerstpakketten

Wat gaat er dit jaar in mijn kerstpakket zitten? De vraag die werknemers zich richting de feestdagen afvragen. G’nger past zowel binnen een luxe kerstpakket als een klein kerstpakket. Zo is G’nger op zichzelf een mooi kerstcadeau, maar ook als onderdeel van een luxe kerstpakket. 

Elk jaar opnieuw is het weer de grote vraag hoe je een origineel kerstpakket vindt. Wij helpen je een handje met onze giftbox, die bij iedereen in de smaak valt. 

gembersap

Kerstpakketten bestellen

Ben je net zo enthousiast geworden als ons over G’nger in een kerstpakket? Bekijk dan snel onze zakelijke pagina en meld je direct aan. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via ons mailadres info@gnger.nl

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024