Giftbox

Ontdek de giftbox van G’nger! Op zoek naar een duurzaam en gezond cadeau? Wij hebben een prachtige box, het perfecte cadeau voor iedereen! Niets is beter dan een glimlach op het gezicht toveren van jouw vrienden of familie. Hoe? Met een een bijzonder cadeau. 

Waarom een g’nger giftbox? 

Een G’nger Giftbox zit verpakt in een luxe cadeauverpakking, waardoor het geven meteen een stuk leuker wordt. Daarnaast bevat de giftbox een 250ML original fles en 2 luxe shotglazen. Wat kan je met de giftbox? G’nger is perfect voor gemberthee, limonade & gembershots. Deze giftbox is de perfecte kennismaking met ons merk, maar vooral voor elke gember liefhebber een perfect cadeau. 

Giftbox van G'nger kopen

Weet jij direct aan wie je dit cadeau moet geven? Dan hebben wij eenmalig een korting voor jou: giftboxgnger . Met deze code krijg je 10% korting, zo wordt een cadeau geven nog een stuk leuker! 

Luxe Giftboxen

Bij G’nger vinden we het belangrijk dat de giftbox een luxe cadeau is. Daarom hebben wij gekozen voor luxe shotglazen. De shots hebben een ‘kristallen’ tekening wat de glazen een luxe en vintage uitstraling geeft. 

Naast de glazen hebben we gekozen voor onze G’nger Original fles in 250ML. Deze gembersap is toegankelijk voor alle gember lovers. Onze sap is 100% biologisch en voorzien van de beste gember uit Peru, wij vinden het belangrijk dat onze ingrediënten puur en van goede kwaliteit zijn. 

Daarnaast is de sap multi inzetbaar als: gemberthee, gembershot & gember limonade. Daarnaast is onze gembersap ook super handig bij het maken van mocktails.

Giftbox voor haar

Zoals we hierboven al even noemde is de sap ook perfect voor een mocktail. Zoek jij een cadeau voor een zwangere vriendin of iemand die geen alcohol meer drinkt? Dan kan jij alsnog met een luxe pakket aankomen. 

Duurzaam cadeau

Onze box is het perfecte cadeau voor alle gelegenheden. Zoek jij een cadeau voor een afscheid? Verjaardag? Vader of moederdag? Het kan allemaal. Of ben jij op zoek naar een kerstcadeau voor jouw medewerkers? Boost hun weerstand door onze box te geven. Van plan om meerdere giftboxen tegelijkertijd te bestellen? Wie weet kom je dan in aanraking voor ons B2B portal (klik hier)

De giftboxen zijn luxe kartonnen dozen, met daarin biologische gembersap en 2 glazen shotglazen. Daarnaast is de inhoud 100% biologisch en vegan! Onze glazen flessen worden gerecycled en de producten worden geproduceerd in Nederland. Op deze manier wil G’nger haar steentje bijdragen! 

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024