Gembershots Kopen?

Pure gembershots met 94% of 42,2% gember! WOW!

GEMBERSHOTS KOPEN: DIT IS WAAROM! ​

Gembershots kopen, wie doet het niet? De shots in de kroeg kent iedereen maar de afgelopen jaren is de gembershot hot en trendy geworden. Sommige gembershots zijn vers en puur en bij andere wordt er appelsap, sinaasappelsap of andere sappen aan toegevoegd wat de gembershot minder puur en sterk maakt.

Wat doen gembershots?

Gember komt van de gemberwortel. Deze stronk staat al in de oude traditionele geneeskunde bekend als een krachtige en helende wortel. Het gembersap van de wortel zorgt er namelijk voor dat je lichaam vitamines beter opneemt. Hoe dan?! Dit door bij te dragen aan een soepele spijsvertering. Als je darmen goed werken, dan is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen en hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus je weerstand.

“Helemaal gek op de gembershots van G’nger (met name de Pure) Ik neem deze bijna iedere ochtend op een nuchtere maag om mijn immuunsysteem een boost geven, wat natuurlijk ideaal is met mijn actieve levensstijl!​”

– Lotte van Leeuwen / 159K Volgers

WAAROM G’NGER GEMBERSHOTS KOPEN VS ANDERE?​

Gembersap van G’nger
  • Hoog percentage gember
  • Géén toegevoegde suikers
  • Één 250ML fles staat gelijk aan één kilo gemberstronken
  • Één 500ML fles is goed voor 24 gembershots
  • ÉÉN glazen fles in plaats van 24 plastic shotflesjes

GEMBERSHOTS KOPEN MET KORTING!​​

Overtuigd van de voordelen van G’nger gembershots? Bestel dan onze gembersap. Met de code: gngergembershots krijg je nu 10% korting op je aankoop.

Verrassend veel voordelen

G’nger is nog voor veel meer te gebruiken dan alleen een shotje in je thee. Zo helpen gembershots bij het verhogen van je weerstand en wordt het al tijden gebruikt tegen ochtendmisselijkheid.

ginger

Gembershot gezond?

Veel mensen denken dat gembershots gezond voor je zijn. Maar wat zijn nou de voordelen van een gembershot?

Hoe gezond zijn gembershots?

Er zijn veel mogelijke gezondheidsvoordelen van gembershots. Zo zou het kunnen helpen bij misselijkheid, spijsverteringsproblemen, goed zijn voor je immuunsysteem. Lees hierover meer op onze pagina ‘G’nger Inspiratie’.

Waar kan ik gembershots kopen?

Onze gembershots kun je online bestellen op onze webshop en daarnaast liggen wij ook bij speciaalzaken, STACH, Bijenkorf en supermarktketen Crisp. 

 

GEMBERSHOT MAKEN?

Je kan gembershots kopen in de supermarkt, in een speciaalzaak of je kan hem zelf maken. Maar wist je dat er in veel gembershots een laag concentraat aan gember zit, suiker en andere toevoegingen zijn toegevoegd? 

Onze G’nger gembersap Pure (94% concentraat gember) en Original (42,2% concentraat gember) zijn pure sappen zonder toegevoegde suikers. En je kan deze gembersappen goed nemen als gembershot omdat ze mega puur zijn. Een gembershot maken kost daarnaast enorm veel tijd, wij maken het je dus makkelijk!

Daarnaast heb je geen losse flesjes maar kan je uit een G’nger 250ml fles 12 shots halen en uit een 500ml 24 shots, super handig te doseren met de G’nger schenktuit en daarnaast beter voor het milieu 😉

G'nger GEMBERSHOTS verkopen?

Ben je net zo enthousiast geworden als ons over Gember? En zou jij dit willen verkopen in jouw groente winkel, speciaalzaak of koffietent? Neem dan contact met ons op!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024