Gembershot AH

Vind onze gembershots nu ook bij Albert Heijn

gembershot

Gembershot AH

Zocht jij onze gembershot bij AH? Sinds juli 2022 zijn onze pure gembershots verkrijgbaar bij Albert Heijn, zo is jouw dagelijkse dosis gember nog meer binnen hand bereik. Je vind bij de Albert Heijn onze G’nger Original en G’nger Lemon shots. Gezien ons hoge percentage gember zijn wij de meest pure shot op het schap. 

Waar vind ik gembershot bij AH

Je vindt onze gembershots in het koelschap op de versafdeling in 366 Albert Heijn winkels. Zo kun jij direct een koud gembershotje opdrinken. Mega handig voor onderweg! 

“Ik ben helemaal gek op de gembershots van G’nger. Ik neem ze eigenlijk iedere ochtend op een nuchtere maag om mijn immuunsysteem een boost geven. Ideaal met mijn actieve levensstijl!​”

– Lotte van Leeuwen / 159K Volgers

Waarom G'nger gembershots kopen vs andere?

  • Hoog percentage gember
  • Géén toegevoegde suikers
  • Glazen verpakking
  • De beste ingrediënten
gembershot Albert Heijn
pure gembershot

Pure Gembershot

De meeste shots in supermarkten hebben een gember percentage tussen de (1-20%), daarnaast zitten er vaak ook toegevoegde suikers in. Wat ons betreft onnodig! 

Hoe gezond zijn G’nger Gembershots bij AH?

Er zijn veel mogelijke gezondheidsvoordelen van gembershots. Zo zou het kunnen helpen bij misselijkheid, spijsverteringsproblemen, goed zijn voor je immuunsysteem. Daarnaast bevatten onze gembershots bij AH geen toegevoegde suikers en 40%+ gember. Ook hebben wij geen suikers toegevoegd aan ons product. 

Waar kan ik gembershots kopen?

Onze gembershots zijn verkrijgbaar in 366 Albert Heijn winkels. 

Wat doen gembershots?

Gember is afkomstig van de gemberwortel. In de oude traditionele geneeskunde staat deze wortel bekend als krachtige en helende wortel. Het sap (gembersap) uit de wortel zorgt er voor dat je vitamines beter kunt opnemen. Dit komt doordat hij bijdraagt aan een soepele spijsvertering. Je lichaam is beter in staat om natuurlijke bacteriën in je darmen op te nemen als je darmen goed werken. Hoe meer goede bacteriën, hoe beter jouw spijsvertering en dus ook je weerstand. 

gembershot kopen

ook G'nger GEMBERSHOTS verkopen?

Ben je net zo enthousiast geworden als ons over Gember? En zou jij dit willen verkopen in jouw groente winkel, speciaalzaak of koffietent? Neem dan contact met ons op!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024