gember sap

Verse gember sap van G'nger, puur & biologisch

Gember sap

Gember sap boost je weerstand en dit is waarom:

Wist je dat gember veel positieve voedingsstoffen heeft en veel gezondheidsvoordelen kan bieden? Gingerol is de werkzame stof, die naast de voordelen ook de pittige smaak van gember heeft. Het is een echte smaakmaker en kan je daarnaast helpen bij gezondheidsklachten. 

Wat doet gember met je lichaam

Gember wordt al eeuwen wereldwijd gebruikt als kruidengeneesmiddel. Het past binnen een gezonde levensstijl. Het wordt ingezet voor veel uiteenlopende gezondheidsproblemen, zoals: spijsverteringsklachten, chronische ontstekingsziekten, en zelfs bij diabetes type 2 en migraine klachten. Lees hierover meer in de gastblog met Drs. van den Boom.

wat doet gember met je lichaam
wat doet gember met je lichaam

Verse gember sap van G'nger vs andere sappen:

  • Hoog percentage gembersap
  • Géén toegevoegde suikers
  • Één 500ML fles staat gelijk aan twee kilo gemberstronken
  • Één 500ML fles is goed voor 24 shotjes of 50 koppen gemberthee
  • ÉÉN glazen fles in plaats van 24 plastic shotjes

Hoe maak ik sap van gember?

Zelf gember sap maken? ONNODIG! Je kunt nu gemakkelijk gember member worden door een abonnement af te sluiten bij G’nger. 

Onze Pure bevat 94% gember sap en is dus voor de echte diehards, als shot of voor in de thee. Ook is de Pure geschikt om mee te koken. Als pure shot is deze ginger juice voor veel mensen te pittig. Maar daag jezelf vooral een keer uit (drink met mate 😉 )! 

Naast de pure variant hebben wij daarom ook de G’nger Original. Perfect als shot om iets rustiger mee wakker te worden. Nog steeds een hoog percentage aan gember, maar gezoet met vlierbloesem. Ook ontzettend lekker als limonade. 

Is gember goed voor je?

Is gember goed voor je? 

Gember draagt bij om jouw maag- darmslijmvlies te kunnen beschermen en er voor te zorgen dat je vitaminen en mineralen beter kunt opnemen. Al eeuwenlang wordt er gezegd dat gember een positief effect heeft op de spijsvertering. De werkzame stoffen in gember zijn bijvoorbeeld: zingeron, shogaol en gingerol. De laatste twee zorgen voor de spicy smaak! 

Daarnaast heeft gember ook een positief effect op jouw immuunsysteem. Zo draagt gember bij aan: 

  • bloedsuikergehalte te normaliseren
  • een normale darmfunctie en een goede stoelgang

Hoe gebruik je gember sap?

wat doet gembersap
hoe maak ik sap van gember

Gembersap van G’nger is nog voor veel meer te gebruiken dan alleen een shotje in je thee. Wij willen je inspireren met zoveel mogelijk recepten op onze pagina G’nger Inspiratie vind je daarom genoeg om flessen G’nger mee op te maken. Boost je ook meteen je weerstand ;-)! 

hoe gebruik je gembersap

Puur gembersap drinken

Onze 100% Biologische 250ml G’nger Gembersap is goed voor 12 shotjes of 50 koppen gember thee. Door het hoge concentraat heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. 

Wij bevelen minimaal 1 shot a 30 – 60ML per dag aan. Dit kun je ook verdelen over +- 3 gemberthee. Je kunt uiteraard ook meer drinken, maar dit is de aanbevolen hoeveelheid. 

puur gembersap drinken

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024