above €45 free shipping

Het is alweer bijna moederdag

Het is alweer bijna moederdag

Het is alweer bijna moederdag. De dag dat je jouw moeder in het zonnetje zet en nog eens even extra laat merken hoe belangrijk jouw moeder voor je is. Moederdag is een speciale dag waarop we de liefde en waardering voor onze moeders en de belangrijke rol die zij spelen in ons leven vieren. Het is een dag om te laten zien hoeveel we om hen geven en hoe dankbaar we zijn voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. In deze blog vertellen we meerdere manieren waarop je je moeder een leuke moederdag kan bezorgen.

Table of contents

Manieren om jouw moeder te verassen

Er zijn veel manieren om Moederdag te vieren en onze moeders te laten zien hoeveel we om hen geven. Hieronder vind je een aantal ideeën:

  1. Ontbijt op bed: verras je moeder met een ontbijt op bed. Maak haar favoriete gerecht en serveer het met verse bloemen en een lief kaartje.

  2. Een dagje uit: neem je moeder mee voor een dagje uit. Ga bijvoorbeeld samen winkelen, naar de film, naar een museum of maak een mooie wandeling in de natuur.

  3. Cadeautjes: geef je moeder een cadeautje dat ze graag wil hebben of nodig heeft. Het hoeft niet duur te zijn, het gaat erom dat het met liefde gegeven wordt. De G’nger giftbox is het ideale cadeau, gezond leuk en lekker. Wat wil je nog meer?

  4. Quality time: breng tijd door met je moeder en doe iets samen. Speel bijvoorbeeld een spelletje, bak samen iets lekkers of kijk samen naar een film.

  5. Verwennerij: geef je moeder een dagje verwennerij cadeau. Denk aan een dagje naar de spa, een massage of een pedicure.

  6. Bloemen: verras je moeder met haar favoriete bloemen. Bloemen zijn een klassiek cadeau en kunnen haar dag opvrolijken.

  7. Brief: schrijf een brief aan je moeder waarin je vertelt hoeveel ze voor je betekent. Gebruik persoonlijke anekdotes en herinneringen om het extra speciaal te maken.

  8. Filmpje: maak een filmpje waarin je herinneringen ophaalt met je moeder en laat zien hoeveel ze voor je betekent.

  9. Doe iets voor haar: help je moeder met een klusje dat ze graag gedaan wil hebben. Dit kan bijvoorbeeld de tuin opruimen of de auto wassen zijn.

Waarom jij G’nger gembersap moet kopen!

Tja waarom jij G’nger gembersap moet komen? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Daarnaast heeft gember verschillende voordelen:

  • Gember is goed voor je huid
  • Gember geeft een natuurlijke kick
  • Ginger has an anti-inflammatory effect
  • Gember werkt tegen misselijkheid
  • Gember helpt tegen een opgeblazen gevoel
  • Gember werkt bij verkoudheid
Moederdag

Moederdag recept met G’nger

Wanneer je jouw moeder een lekker ontbijtje op bed bezorgd kan je er een heerlijke gemberthee met honing en citroen bij maken. Hieronder lees hoe je dit moet maken.

  • 1 theezakje (zwarte of groene thee)
  • G’nger Ordinaal 60ml
  • 1 tablespoon honey
  • Juice of half a lemon
  • 500 ml water

Breng het water aan de kook in een pan. Voeg  G’nger toe aan het kokende water en laat het 5-7 minuten sudderen. Voeg het theezakje toe en laat het nog eens 2-3 minuten trekken. Voeg het citroensap en de honing toe en roer goed. Giet de thee in kopjes en serveer het warm.

Deze gemberthee is niet alleen heerlijk, maar heeft ook gezondheidsvoordelen. Gember heeft een ontstekingsremmende werking en kan helpen bij spijsverteringsproblemen. Het citroensap voegt een extra vleugje vitamine C toe, terwijl honing de thee op natuurlijke wijze zoet maakt. Het is een perfecte manier om je moeder te laten zien dat je om haar gezondheid geeft en haar te verwennen op Moederdag.

 
 
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Sign up for our newsletter and get 10% discount

Would you like to stay informed about the most delicious G'nger recipes and new products?
Then sign up now!

© 2024