Wat werkt tegen een kater?

Wat werkt tegen een kater?

Goodmorning, of middag. Heb je een gezellig weekend of avond gehad, iets té gezellig? We maken het allemaal wel eens mee het ene na het andere drankje en de volgende dag heb je een kater. Wat kan je ontzettend last hebben van zo’n kater, misselijk, hoofdpijn noem het maar op. In deze blog: ‘Wat werkt tegen een kater?” gaan we jouw verschillende tips geven waardoor jij je hopelijk beter gaat voelen! 

Inhaltsübersicht

Kater

Een kater is het gevolg van te veel alcohol te hebben gedronken. Je kan last hebben van hoofdpijn, misselijk, duizelig en je slecht/beroerd voelen. De grootste oorzaak van een kater is dat je te weinig vocht in je lichaam hebt, en bent uitgedroogd. Het is dus belangrijk om veel water te drinken de volgende dag. 

Tips om jouw kater te verlichten

Hydrateren! Het is belangrijk om veel te drinken wanneer je een kater hebt. Zo kan je lichaam de giftstoffen beter en sneller afvoeren. 

Trek je sportkleren aan en doe een workout! Je gaat je beter voelen wanneer je de alcohol eruit zweet. Als een workout iet te veel van het goede is kan je ook een lange wandeling maken of in een warm bad gaan. 

Neem voldoende Vitamine C. Dit werkt om de schade aan je lever te beperken!

Eten. Al zou je er misschien niet meteen zin in hebben, het is belangrijk om goed te eten. 

Gemberthee. Gember werkt tegen misselijkheid. [1] Heb je niet alleen last van je kater maar ben je ook misselijk neem dan een kopje gemberthee met G’nger. Zo hoef je niet te lang in de keuken te staan maar schenk je de gembersap in een glas en schenk je er wat heet water bij! 

Kater VS kater. Sommige zeggen dat de beste oplossing tegen een kater is om door te gaan. Dus werkt niks dan is dit nog een mogelijkheid;). 

Thee met gembersap tegen jouw kater

Wil je jouw kater bestrijden? Dan moet je gemberthee maken! Probeer deze gemberthee:

  • 10 ml G'nger Rein
  • Heißes Wasser

Doe de gembersap in een glas. Schenk hier het hete water bij en geniet van jouw gemberthee onder een dekentje op de bank! 

Gebruik van theezakjes
Wat werkt tegen een kater?

Hydrateren met gember  

Wanneer je een kater hebt is het belangrijk om veel te drinken. Wanneer je je water saai vindt kan je er ook een scheutje gembersap bij doen! 

  • G'nger Original
  • Plat of stil water

Doe de gembersap met het water in een glas. Enjoy!

Bronnen

[1] https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/58893-gember-wetenschappelijk-bekeken.html

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
E-Mail

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024