Wie viel ist in Ihrem Tee enthalten?

Hoeveel gember gaat er in jou thee?

Hoeveel ginger doe je nou precies in jouw thee? Onze G’nger gembersap kun je gebruiken als een gezonde limonade voor thee. Er zit een flinke hoeveelheid ginger concentratie in de sap, namelijk 94% dus je hebt al snel een sterke thee. In deze blog nemen we jou mee in de perfecte hoeveelheid. Per grootte van jouw mok hebben we 3 verschillende opties. Voor de diehards onder ons, de perfecte hoeveelheid & voor de beginners adviseren we de G’nger Original met 42,2% concentraat aan gember. Iets toegankelijk voor als je de spicy gember niet gewend bent.

Hoeveel gemberthee in je mok?

33CL MOK
Für die Eingefleischten: Geben Sie 20 ml Ingwersaft in Ihre Tasse und füllen Sie sie dann mit heißem Wasser auf. Die perfekte Menge an Ingwersaft für einen 33-cl-Becher beträgt 15 ml (= 1 Esslöffel). Müssen Sie sich an Ingwertee gewöhnen? Oder mögen Sie es nicht zu sehr? Geben Sie dann 5 bis 10 ml in Ihren Becher. Tipp: Sie können den Geschmack auch milder gestalten, indem Sie eine Orangenscheibe hinzufügen.

50CL MOK
Mit einem größeren Becher kommt mehr Ingwersaft. Für die Eingefleischten ist es am besten, 30 ml (= 2 Esslöffel) Ingwersaft in den 50-cl-Becher zu geben. Die perfekte Menge ist etwas mehr als 20 ml. Und wenn Sie es nicht zu stark haben wollen, können Sie 10 bis 15 ml hinzufügen.

Sie können nun selbst ausrechnen, wie viel Ingwersaft Sie aus unserer Packung gewinnen können, aber auch das haben wir für Sie getan:

Ben jij dus een echte diehard ginger fan? Dan raden we je aan om een grotere fles te bestellen! We hebben daarnaast nu ook gembershots. Bekijk de shop hieronder en bestel gelijk onze G’nger Lemon of Original shots. 

Ingwer
Ingwer
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
E-Mail

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024