Koningsdag special

Koningsdag special feest als een koning en herstel als een Royal 

De dag vol oranje glorie nadert; Koningsdag staat voor de deur en dat betekent één ding: het is tijd om te feesten als een koning! Maar wat gebeurt er na het feest? Hier bij G’nger hebben we de perfecte manier om je koninklijke viering voort te zetten, zelfs na de grootste festiviteiten.😉

Koningsdag After Party!


Na een dag vol plezier, drank en festiviteiten is het tijd om de feeststemming voort te zetten! Met onze After Party shot kan jij je dag doorkomen. Bestel daarom snel jouw G’nger After Party shots zodat jij en je vrienden de dag na Koningsdag door kunnen komen. 

G’nger als alcoholvervanger


Feest jij Koningsdag nuchter? We’ve got you! Dan kan je G’nger ook uitstekend gebruiken als alcohol vervanger. Probeer een sprankelende Orange G’nger Spritz, een verfrissende mocktail die perfect is voor zwangere feestgangers en degenen die ervoor kiezen om niet te drinken. Geniet van de smaak van Koningsdag zonder de alcohol!

Herstel als een Royal met de After Party Shot


Voor degene die de volgende ochtend wat extra hulp nodig hebben om weer op te krabbelen, hebben we dé oplossing: onze legendarische After Party Shot! Dit verkwikkende elixer is precies wat je nodig hebt om de dag na Koningsdag weer op de been te komen. Met de perfecte mix van gembersap in combinatie met magnesium en zink. Precies wat je nodig hebt om jouw lichaam te verwennen na een feestje! 

Bereid je voor op Koningsdag met G’nger en zorg ervoor dat je hersteld en fris bent de dag erna. 

Bestel nu met 15% korting met de code AFTERPARTY en zorg dat je er klaar voor bent om te feesten als een koning en te herstellen als een royal.🧡

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024