boven de €45 gratis verzending

Gembersap recepten en variaties

Gembersap recepten en variaties

Opzoek naar gezonde drankjes? Gembersap is een goede vervanger voor de gemberstukjes in je thee en daarnaast ook perfect om als vervanger voor alcohol te gebruiken. Ontdek in deze blog enkele heerlijke recepten en variaties waarmee je dit gouden goedje kunt bereiden. 

Inhoudsopgave

Gembersap in je thee

Gemberthee met citroen

De meest populaire thee naast een normale gemberthee is een gember thee met citroen. Voor een gember thee met citroen heb je maar weinig ingredienten nodig: G’nger Pure, citroen en optioneel honing. 

Hoe maak je gember thee met citroen? Je doet maximaal 2 schijfjes citroen in een mok, daar voeg je 10ML G’nger Pure aan toe en vervolgens giet je hier kokend water bij. Laat het minimaal 4 minuten trekken en daar is de perfecte gemberthee met citroen. 

Gembersap als vervanger van alcohol

Ben je zwanger, gestopt met alcohol drinken of hou je er niet van? Dan is gembersap een goede vervanger voor alcohol. Door de pit van de gember lijkt het net of je alcohol drinkt omdat gember ene scherp randje heeft.

Een mocktail die mega lekker is om te maken is een Appel-kaneel mocktail.  Mix appelsap met kaneel, gembersap en bruiswater voor een feestelijke winters drankje.

Gembersap tijdens het koken

Je kunt gembersap ook makkelijk gebruiken in de keuken als vervanger voor stukjes gember. In bijvoorbeeld soepen of curry’s waar je gember in kunt doen kan je gembersap als vervanger gebruiken. 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024