Wat is een Energy shot?

Wat is een energy shot?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten shots in de gezondheidssector. Niet alleen in de supermarkt kan je shots kopen maar ook in andere gezondheidszaken. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende gezondheid shots en de ingrediënten van de G’nger Energy shot, wanneer te gebruiken en over onze andere shots. 

Inhoudsopgave

Gembershot kopen

De Energy shot 

De G’nger Energy Shot met cafeïne uit guarana en 41% gembersap heeft een frisse smaak. Het magnesium en ijzer activeren de natuurlijke energie in het lichaam. Het druiven- en appelsap geven een lichtzoete touch, zonder dat de karakteristieke gembersmaak verdwijnt.

Wanneer te Gebruiken?

Energy Shots zijn ideaal voor momenten waarop je een snelle energieboost nodig hebt, maar niet de hoeveelheid vloeistof wilt consumeren die vaak geassocieerd wordt met traditionele energiedranken. Hieronder wat voorbeelden van momenten waarin je een Energy Shot zou kunnen overwegen:

  1. Voor een intensieve training: Als je van plan bent om een zware trainingssessie te doen, kan een Energy Shot je helpen om gefocust en energiek te blijven.

  2. Tijdens een lange werkdag: Wanneer de middagdip toeslaat en je concentratie begint te dalen, kan een Energy Shot je een snelle oppepper geven.

  3. Voor een lange autorit: Als je onderweg bent en vermoeidheid toeslaat, kan een Energy Shot een handige metgezel zijn om alert te blijven.

Onze andere shots

G’nger Immunity Shot
De G’nger Immunity Shot met 42% gembersap wordt gecombineerd met zink en ijzer. Zink en ijzer hebben een positieve invloed op je immuunsysteem. Het vleugje vlierbloesem en het druivensap zorgen voor een milde smaak, zonder dat de intense pittigheid van de gember verloren gaat.

G’nger Detox Shot
De G’nger Detox Shot bestaat uit 33% gembersap, 8% kurkumasap, zwarte peper en zink. Zink levert een bijdrage als anti-oxidant. De shot kenmerkt zich door zijn licht pittige smaakprofiel. Het ananassap biedt een zoetzure dimensie aan de scherpte van de gembersap.

G’nger Afterparty Shot
De G’nger Afterparty Shot met 26% gembersap is aangevuld met magnesium en zink. Magnesium draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. De subtiele hint van limoencola-aroma zorgt samen met het witte druivensap voor een verrassend milde smaak.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024