boven de €45 gratis verzending

Kerstpakket ideeën

Geweldige kerstpakket Ideeën: G’nger 

Kerst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte geschenk voor je vrienden, familie en collega’s. Als je op zoek bent naar een uniek en smaakvol cadeau, overweeg dan eens de G’nger giftbox. Gember is niet alleen een veelzijdig ingrediënt in de keuken, maar het heeft ook tal van gezondheidsvoordelen. In deze blog delen we enkele heerlijke Kerstpakket ideeën.

Inhoudsopgave

Onze ideeën

 • Een ballonvaart 
 • G’nger giftbox
 • Pakket met haar producten
 • Een jaarabonnement op een muziekstreamingdienst.
 • Kaartjes voor een liveconcert van hun favoriete artiest.
 • Een Kindle of e-reader voor digitale boeken.
 • Een verzorgingspakket met natuurlijke huidverzorgingsproducten.
 • Een premium olijfolie en balsamico azijn set.

Milieuproof

Tegenwoordig speelt het milieu een belangrijke rol daarom hieronder meer tips voor milieu vriendelijke cadeaus:

 1. Herbruikbare Waterflessen: Geef hoogwaardige roestvrijstalen of glazen waterflessen, bij voorkeur zonder plastic componenten. Deze helpen bij het verminderen van plastic afval en stimuleren het gebruik van kraanwater.

 2. Herbruikbare Boodschappentassen: Kies voor stijlvolle en stevige herbruikbare boodschappentassen, liefst gemaakt van gerecyclede materialen. Deze tassen kunnen helpen bij het verminderen van plastic zakken.

 3. Bijenwasdoeken: Deze bijenwasdoeken zijn een duurzaam alternatief voor plasticfolie voor het bewaren van voedsel. Ze kunnen meerdere malen worden gebruikt en zijn wasbaar.

 4. Bamboe Keukengerei: Vervang plastic keukengerei door bamboe bestek, rietjes, en spatels. Bamboe is een snelgroeiend en hernieuwbaar materiaal.

 5. Milieuvriendelijke Schoonmaakproducten: Geef schoonmaakproducten die vriendelijk zijn voor het milieu, zoals herbruikbare schoonmaakdoekjes, afbreekbare schoonmaakmiddelen en gerecyclede sponzen.

 6. Duurzame Kaarsen: Kies voor kaarsen gemaakt van sojawas, bijenwas of andere duurzame materialen in plaats van paraffinekaarsen. Zorg ervoor dat de lont geen lood bevat.

 7. Herbruikbare Koffiebekers: Voor koffieliefhebbers zijn herbruikbare koffiebekers van roestvrij staal of bamboe een uitstekend cadeau.

 8. Biologische Thee en Koffie: Geef biologische en fairtrade thee en koffie als onderdeel van het pakket, in herbruikbare containers.

 9. Zaden en Planten: Moedig het kweken van eigen voedsel aan door biologische zaden of planten voor een moestuin te schenken.

 10. Eco-vriendelijke Schoenen en Kleding: Zoek naar kleding en schoenen gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, hennep, of gerecyclede vezels.

  Gembershot maken? Kijk op onze G’nger inspiratie pagina voor meer informatie!

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024