boven de €45 gratis verzending

Gember en je immuunsysteem

Gember en je immuunsysteem

In deze tijden van gezondheidsbewustzijn zoeken mensen voortdurend naar manieren om hun immuunsysteem te versterken en zich beter te beschermen tegen ziekten en verkoudheidjes. Een van de natuurlijke, krachtige dingen bij het versterken van je immuunsysteem is gember. Deze wortel heeft niet alleen een unieke smaak en aroma, maar het biedt ook een schat aan gezondheidsvoordelen, vooral als het gaat om het versterken van je immuunsysteem.

Inhoudsopgave

Hoe werkt gember om je immuunsysteem te verbeteren?

Gember, bekend als Zingiber officinale, bevat verschillende bioactieve stoffen, zoals gingerol, shogaol en zingiberene, die krachtige ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Deze eigenschappen kunnen ontstekingen in het lichaam te verminderen. Door regelmatig gember te nemen, kun je deze ontstekingen verminderen, waardoor je immuunsysteem beter kan functioneren.

Bovendien is gember rijk aan antioxidanten, waaronder vitamine C en verschillende soorten flavonoïden. Voldoende antioxidanten via gember helpen je lichaam te beschermen.

Gember helpt de beweging van voedsel door het maag-darmkanaal te bevorderen en kan maagklachten zoals misselijkheid en buikpijn verlichten. Een efficiënte spijsvertering zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen, wat essentieel is voor de ondersteuning van je immuunsysteem. Neem een kijkje bij onze andere blogs waar we dieper in gaan op de gezondheidsvoordelen van G’nger.

Hoe te Gebruiken

Het gebruik van de G’nger is super eenvoudig. Je kan G’nger gebruiken in plaats van een stuk gember. Gebruik het in je thee, als shot, door je yoghurt of soep of als limonade. 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2023