Detox jouw dag met de G’nger Detox Shot

De G’nger Detox Shot

In een wereld vol stress, vervuiling en fastfood kan ons lichaam wel wat extra aandacht gebruiken. Met G’nger hebben we daarom een nieuwe shot, de Detox Shot. Dit kleine flesje zit boordevol natuurlijke ingrediënten die je lichaam helpen zuiveren. Deze ginger shot bestaat uit 33% gembersap, verrijkt met 8% kurkuma, zwarte peper en zink. 

Een zuiverende samenstelling die een positieve impact kan hebben op de gezondheid. Naast het feit dat gember en kurkuma wereldwijd bekend staan als kruidenremedies, draagt zink bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, veroorzaakt door een tekort aan antioxidanten. Daarnaast zorgt de zwarte peper voor een betere opname van curcumine, de werkzame stof in kurkuma. En niet te vergeten dat zowel gember als kurkuma ontstekingsremmende eigenschappen kunnen hebben. 

De perfecte gembershot die het lichaam reinigt en tegelijkertijd voorziet van antioxidanten. De G’nger Detox Shot kenmerkt zich aan zijn zachte en verfijnde smaakprofiel. Kurkuma en zwarte peper voegen een lichte bitter- en pittigheid toe, terwijl het ananas- en appelsap een zoetzure dimensie biedt aan de fijne scherpte van de gembersap. Bij G’nger hechten we veel waarde aan het gebruik van pure sappen, zonder toevoeging van suikers of kunstmatige smaakstoffen. 

Inhoudsopgave

Wat is de G’nger Detox Shot?

De G’nger Detox Shot is een krachtig shot die helpt om je lichaam te ondersteunen bij het ontgiften en reinigen. Het bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun detox-eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Deze shot is compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat je overal en altijd kunt genieten van de voordelen van detox.

Waar is gember goed voor? Ontdek het in onze blogs!

De Kracht van Natuurlijke Ingrediënten

Wat de G’nger Detox Shot echt onderscheidt, is de zorgvuldig samengestelde lijst van ingrediënten. Hier zijn enkele van de sterren van de show:

  1. Gember: Gember staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij de spijsvertering en ontgifting.

  2. Kurkuma: Kurkuma bevat het krachtige antioxidant curcumine, dat ontstekingen kan verminderen en de leverfunctie kan ondersteunen.

  3. Citroen: Citroen is rijk aan vitamine C en helpt het lichaam te ontgiften en de huid te verjongen.

  4. Appelciderazijn: Appelciderazijn kan helpen de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en de spijsvertering te verbeteren.

  5. Peper: Zwarte peper bevat piperine, dat de opname van curcumine uit kurkuma kan verhogen.

Hoe te Gebruiken

Het gebruik van de G’nger Detox Shot is eenvoudig. Schud het flesje goed en neem dagelijks één shot, bij voorkeur ‘s ochtends voor het ontbijt. Je kunt het puur drinken of verdunnen met water als je de smaak te intens vindt. 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024