Ben jij al gember member?

Ben jij al gember member

Ben je een fan van gember en gebruik je het graag in je dagelijkse routine? Dan is het G’nger Member-abonnement wellicht iets voor jou. Dit abonnement biedt je de mogelijkheid om maandelijks of wanneer jij dat wilt een levering van onze heerlijke G’nger-producten te ontvangen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bijbestellen van je voorraad. Naast het gemak van regelmatige leveringen, biedt het abonnement ook voordelen zoals besparingen op de lange termijn en het bevorderen van je gezondheid en welzijn. Lees verder om meer te ontdekken over het G’nger Member-abonnement en hoe het jou kan helpen om meer gember in je leven te integreren.

Inhoudsopgave

De voordelen als gember member 

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het afsluiten van een G’nger-abonnement. Ten eerste hoef je niet meer na te denken over het kopen van gemberproducten en heb je altijd een voorraad bij de hand. Hierdoor hoef je niet meer naar de supermarkt of speciaalzaak te gaan om verse gember te kopen en bespaar je tijd en moeite.

Bovendien kan het afsluiten van een abonnement financieel voordelig zijn, omdat je vaak korting krijgt op de producten die je regelmatig ontvangt. Daarnaast biedt G’nger vaak exclusieve producten en acties aan voor abonnees.

Een ander voordeel is dat je met een abonnement regelmatig nieuwe gemberproducten kunt uitproberen en ontdekken, zonder dat je hier extra moeite voor hoeft te doen. Zo kun je jouw liefde voor gember verder ontwikkelen en genieten van nieuwe smaken en combinaties.

Tot slot kan een G’nger-abonnement ook een duurzame keuze zijn, omdat je minder verpakkingsmateriaal gebruikt en minder vaak naar de winkel hoeft te gaan. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

De G’nger producten 

Als je een abonnement neemt op G’nger, zijn er verschillende soorten gemberproducten beschikbaar om regelmatig bij jou thuis bezorgd te worden. We hebben gembershots en flessen G’nger Pure en Original, voor ieder wat wils. Elk product heeft zijn eigen unieke voordelen en kan op verschillende manieren worden gebruikt om je gezondheid en welzijn te bevorderen. In onze shop zie je welke producten we allemaal hebben en kan je eenvoudig een abonnement afsluiten en wordt jij gember member. 

Ons gembersap bewaren kan trouwen 2 tot 3 weken geopend in de koelkast. Wanneer je de producten nog niet hebt geopend kan je deze op een koele donkere plek bewaren tot de datum die op de fles staat.

Tips voor het gebruik van G’nger

  • Je kan G’nger toevoegen aan je smoothie
  • Je kunt G’nger gebruiken als alternatief voor je dagelijkse kopje koffie. De pit van de gember heeft namelijk hetzelfde effect als koffie
  • Je kan G’nger gebruiken in je thee 
  • Je kan G’nger gebruiken in je Chai Latte
  • Je kunt G’nger gebruiken in je sauzen, soepen of in een curry
  • Je kan G’nger ook gebruiken in een limonade, mocktail of cocktail
gember member
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024