Gembershot

Gembershot

Een goed begin van de dag met een shotje is tegenwoordig populair en past goed bij een bewuste levensstijl met minder of geen alcohol. G’nger biedt hierbij uitkomst met ons heerlijke gembershot, die tevens als basis kan dienen voor verrassende alcoholvrije cocktails. Naast het bieden van de beste tips voor Mocktails, draagt G’nger bij aan een gezonde levensstijl.

Inhoudsopgave

Gembershotjes, wat voor shotjes?

Gembershotjes zijn inmiddels erg populair, maar niet iedereen is bekend met de smaak en het concept ervan. Paulies Ginger heeft een perfecte formule ontwikkeld voor de ultieme gembershot: een zorgvuldige mix van gember, citroen, kruiden en specerijen (en soms kurkuma, afhankelijk van de smaak), die vervolgens slowjuiced wordt. Het resultaat is een verfrissend, verantwoordelijk en smakelijk shotje dat zorgt voor een energieke start van de dag.

Kopen die gember shotjes!

Gemberliefhebbers opgelet! De heerlijke gembershotjes van G’nger zijn op veel locaties in Nederland verkrijgbaar, dus er is geen reden om zonder te zitten. Je hoeft niet meer met een fles en een klein glaasje in je tas rond te lopen om van deze verfrissende drank te genieten. G’nger is verkrijgbaar in bijna alle AH- en Holland & Barrett-filialen, evenals in verschillende delicatessen- en home & lifestyle-winkels. Check de website om te zien waar je jouw ‘to go’ gembershot kunt kopen. Laat jezelf verwennen en geniet van deze perfect samengestelde gembershotjes!

De beste kurkuma en gember shots

Bij G’nger kun je terecht voor de beste shots die je ooit hebt geproefd. Gelukkig hoef je nooit zonder te zitten, want de shots zijn ook verkrijgbaar in de webshop. Op de website kun je kiezen uit verschillende varianten, zoals de Original of de Lemon.  Wil je beide smaken uitproberen? De gembershots zijn niet alleen heerlijk om te drinken, maar je kunt er ook heerlijke marinades van maken. Bovendien is G’nger de perfecte basis voor alcoholvrije cocktails, waarvoor je inspiratie kunt vinden op hun website. Voordat je het weet bestaat jouw voorraadkast uit niets anders dan deze heerlijke gemberdrank. En als je op zoek bent naar een origineel cadeau, kun je ook een giftbox geven met de verschillende smaken om te delen met vrienden tijdens gezellige weekenden met lekker eten en gembershotjes.

Wil je een gembershot maken? Check dan snel onze pagina met recepten. 

gembershot
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024