Alcoholvrije cocktail met gember

Alcoholvrije cocktail met gember

De zomer komt er weer aan, hoogste tijd voor een lekker fris drankje bij de borrel! Tegenwoordig is het helemaal niet gek om er eens voor te kiezen geen alcohol te drinken. Wil jij dus wel een lekker fancy drankje maar geen kater? Dan is deze alcoholvrije cocktail met gember echt iets voor jou!

Inhoudsopgave

Alcoholvrije cocktail met sinaasappel, munt en gember

Deze alcoholvrije cocktail die ook wel mocktail wordt genoemd, is perfect om je eerste zomerdag mee te beginnen. Deze cocktail die je aanmaakt met tonic is fris, fancy en heeft een heerlijke combinatie van smaken. Zo maakt de tonic het wat bitter en is de combinatie van sinaasappel, munt en gember super lekker! Een voordeel van deze cocktail is dat hij makkelijk te maken is. De ingrediënten kan je namelijk zo uit de supermarkt plukken en het maken van de mocktail is niet meer dan het afmeten van de porties en in een glas doen.

Recept

 • ½ sinaasappel
 • 1 takje munt
 • 15 ml G’nger Pure
 • 150 ml tonic
 • Ijsklontjes

Knijp de halve sinaasappel uit in het glas. Pluk de blaadjes munt, en stop deze ook in het glas. Schenk dan 15 ml G’nger Pure gembersap in het glas en vul het glas dan met ijsklontjes. Dan hoef je alleen nog maar de tonic er in te schenken en de alcoholvrije cocktail met gember is klaar. Genieten maar!

 

Dry January

Waarom jij G’nger gembersap moet kopen!

Tja, waarom jij G’nger gembersap moet kopen? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Daarnaast heeft gember verschillende voordelen:

 • Gember is goed voor je huid
 • Gember geeft een natuurlijke kick
 • Gember werkt ontstekingsremmend
 • Gember werkt tegen misselijkheid
 • Gember helpt tegen een opgeblazen gevoel
 • Gember werkt bij verkoudheid
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024