Groene smoothies om mee af te vallen

Groene smoothies om mee af te vallen

Groene smoothies staan er om bekend dat ze zo gezond zijn. Ze zijn dan ook echt voedzaam en met de juiste ingrediënten ook laag in calorieën. Dit is natuurlijk perfect voor als je wilt afvallen, daarom hebben wij voor jou twee groene smoothies om mee af te vallen!

Inhoudsopgave

Kun je met groene smoothies afvallen?

Een groene smoothie is groen omdat er altijd groene bladgroenten in zitten. In bladgroenten zoals spinazie of boerenkool zitten veel voedingstoffen die goed voor je zijn. Daarnaast bevatten ze ook nog eens weinig calorieën en dat is precies wat je nodig hebt als je wilt afvallen. Het is handig om een groene smoothie dus te gebruiken om één maaltijd van de dag te vervangen, Dit zorgt er dan namelijk voor dat je in calorieën minder. Je kan dus zeker afvallen met groene smoothies.

Welke groene smoothie kan je mee afvallen?

Als je een groene smoothie wilt drinken om af te vallen, dan kan je die het beste zelf maken. In de supermarkt zitten er namelijk enorm veel suikers in verwerkt, gemiddeld zo’n 50 gram per 500ml sap/smoothie. Bovendien ben je uiteindelijk ook veel goedkoper uit! Daarom hebben wij twee groene smoothie recepten op een rij gezet die jou gaan helpen met afvallen.

Groene smoothie met spinazie, banaan en gember

Deze smoothie is fris en zoetig. Er zitten weinig calorieën in, en de gembershot in de smoothie zal veel extra smaak en vitamines toevoegen.

 • 30 ml Gnger Pure gembersap
 • ½ banaan
 • 1/8 komkommer
 • ½ groene appel
 • 125 ml water
 • 20 gr spinazie

 

Stop alle ingrediënten in een blender, blend it! En jouw shake is klaar! 

Groene smoothie recepten
de gezondste groente

Groene smoothie met boerenkool, sinaasappel, peer en munt

In deze smoothie zit veel fruit en ook munt, dat zorgt voor een lekkere frisse en zoete smaak. Als je toch wat minder fruitsuikers in je smoothie wilt, is het ook mogelijk om één soort fruit weg te laten.

 • 1 stronk boerenkool
 • 1 peer
 • Citroensap
 • 1 Sinaasappel
 • ½ banaan
 • Verse munt
 • 100 ml water

 

Gooi alle ingrediënten in de blender en mix het tot een mooie gladde smoothie, daarna hoef je er alleen nog maar van te genieten!

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024