Gembershots maken

Gembershots maken

Tegenwoordig kan je bij elke supermarkt wel verschillende soorten gezonde shotjes kopen zoals een gembershot. Wist je dat je deze gembershots ook eenvoudig zelf kunt maken? In deze blog vertellen we jou hoe je deze shots zelf kunt maken.

Inhoudsopgave

Gembershot zelf maken

Een gembershot is eigenlijk heel makkelijk om zelf te maken. Vaak zitten er in de gembershots die je in de supermarkt koopt toegevoegde suikers. Dus een gembershot zelf maken is dan een stuk gezonder en er zitten geen toegevoegde suikers in je gembershot. Je hebt nodig: verse gember en citroen. Maak de gember schoon en schil hem. Rasp vervolgens de gember en doe de gember met de geperste citroen in een blender en blend het geheel. Schenk vervolgens het mengsel door een zeef en vang het sap op. Here you go, jouw gembershotje! Mocht je nu meer gembershotjes willen maken gebruik dan meer gember en meer citroenen. Je kan voor de afwisseling trouwens ook nog een appel toevoegen dit zorgt voor een wat zoetere smaak. 

Gembershot van G’nger

Je gembershot kan je natuurlijk zelf maken. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je hier niet iedere dag de tijd en zin voor hebt. Daarom is G’nger de uitkomst met kant en klare shots. Naast onze 60ml flesjes gembershots hebben we ook grotere flessen waar je dus langer mee kunt doen. De kleinere gembershotjes zijn ready to use en kan je zo in je tas gooien en onderweg opdrinken. Met onze grote gembersap flessen kan je langer mee doen en haal je dus ook meer gembershotjes uit. We hebben verschillende smaken: de G’nger Pure hebben we in 250ml & 500ml flessen. En de Original hebben we in 250ml & 60ml flesjes. Tenslotte hebben we ook nog de G’nger Lemon die alleen verkrijgbaar is in het shot formaat de 60ml dus. 

Gembershots zelf maken 

  • Theelepel honing
  • 20 ml G’nger Pure

Voeg de honing samen met de G’nger Pure in een shotglaasje. Roer dit door en klaar is je gembershot! Vind je dit gembershotje toch iets te sterk? Voeg dan wat water toe.

Wil je onze gembersap kopen? Klik dan op onderstaande button en je komt direct in onze shop terecht. 

 

Zelf gembershots maken
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024