Voordelen van stoppen met drinken

Voordelen van stoppen met drinken 

Wanneer je stopt met drinken, tijdelijk of voor altijd, kan je na een paar dagen al verschil merken. Het stoppen met drinken heeft veel voordelen. Daarom vertellen we in deze blog: ‘ Voordelen van stoppen met drinken’ de verschillende voordelen zoals een betere nachtrust en een betere huid. 

Inhoudsopgave

De voordelen van stoppen met drinken

 1. Je hebt geen katers meer
 2. Je slaapt beter
 3. Je verbetert je weerstand
 4. Je voelt je scherper en fitter
 5. Je valt af
 6. Je huid gaat stralen
 7. Je bespaart geld
 8. Je maakt je leven gezonder
 9. Je voelt je gezonder

Wanneer je gaat stoppen met drinken hebben we als tip om jezelf bezig te houden. Kijk een leuke film of serie ga sporten of lees een goed boek. En wanneer je op bezoek gaat ergens neem dan je eigen drinken mee zo voorkom je dat je de hele avond aan het water zit. En het stoppen met alcohol drinken gaat een stuk makkelijker met G’nger als vervanger voor alcohol.

Alcoholvrije cocktail met gember

Ginger beer

Ga aan de slag met dit heerlijke recept van gember bier met G’nger Pure.

Ingrediënten:

 • 15 – 30 ml G’nger Pure
 • 250 ml Bruisend water
 • 2 Limoen partjes
 • 1 Kruidnagel
 • Ijsblokjes

Pak een groot glas en doe hier de gewenste hoeveelheid G’nger Pure in. Doe de limoen partjes, kruidnagel en ijsblokjes in het glas. Schenk het bruisend water in het glas. Even roeren en je gember bier is klaar!

Easy alcoholvrije cocktail

In principe zijn de meeste alcoholvrije cocktails heel eenvoudig te maken. Heb jij echt maar heel kort de tijd en wil je toch een heerlijke alcoholvrije cocktail maken, dan zijn dit de ingrediënten die je nodig hebt:

 • 100 ml druivensap
 • 1 limoen
 • 10 ml G’nger Original gembersap
 • IJsklontjes

Pers de limoen uit en doe het sap van de limoen samen met de andere ingrediënten in een mooi glas. Roer voorzichtig even door en klaar is jouw alcoholvrije cocktail!

Hoe vaak per dag mag je gember thee drinken? Bij G’nger raden wij je aan om maximaal 60ML gembersap te nuttigen per dag. Dit zouden in principe 6 kopjes gember thee kunnen zijn, maar dit is volledig afhankelijk van de sterkte. Hoe sterker hoe minder kopjes gember thee wij zouden aanraden. Je kunt hier uiteraard ook zelf mee experimenteren. 

Voordelen van stoppen met drinken
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024