boven de €45 gratis verzending

Gember shot

Gember shot

Een shotje drinken voor een goed begin van de dag, dat klinkt toch super? Het past super goed in deze tijd. Een periode van bewust leven, minder (of geen) alcohol drinken. G’nger helpt jou op weg en daarnaast bieden wij ook goede tips voor alcoholvrije cocktails. De gembershots van G’nger zijn een goede basis van een alcohol vrije cocktail.

Inhoudsopgave

Gembershotjes, wat voor shotjes?

Gembershotjes zijn nu hot, maar we snappen dat niet iedereen weet hoe lekker het is en smaakt. G’nger is gestart met het maken van de lekkerste en beste gembershotjes. Na een lange tijd van zoeken naar de perfecte combinaties van producten, mixen en proeven is G’nger ontstaan. Het beste shotje bestaat uit ginger, lemon, kruiden en specerijen. Een shotje heeft nooit over zo’n verantwoord gevoel geschikt als deze, gemaakt van ginger.

Kopen die gingershots!

Gembershotjes geven jou een fijn gevoel door de fijne gecombineerde ingrediënten en vragen erom vaak te worden gebruikt.  Gelukkig kun jij gember shotjes van G’nger op veel locaties in Nederland aanschaffen, dus laat jouw eigen fles thuis en gun jezelf de luxe om een shot ‘to go’ te kopen en te drinken. Op verschillende punten in Nederland te koop, dus vast een plek bij jou in de omgeving. 

De beste curcuma en gembershotjes

Gelukkig zijn de gingershots van G’nger ook te bestellen in onze webshop. Zo zit jij nooit zonder! Op de site van G’nger kun jij een keuze maken uit verschillende soorten producten:

  • Original 
  • Pure 
  • Lemon

G’nger begrijpt dat jij deze smaken allemaal wilt uitproberen voor de lekkerste gembershot. Na het dat je het zelf kunt ervaren, wil je het met je omgeving delen. Geef een giftbox met de G’nger Original en voordat jij het weet bestaat het leuke vriendinnenweekend uit gezond eten met gingershotjes. Wist jij dat je er ook super lekkere sausjes van kan maken?

En zoals we hebben gezegd, G’nger is de lekkerste basis om mocktails te maken. Kijk voor inspo op onze website en de gembersap is niet meer uit jouw koelkast weg te denken!

Ben je nog opzoek naar leuke kerstpakketten? De G’nger giftbox is een super cadeau voor in kerstpakket. 

voedselverspilling
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2023