Gembershot AH

Gembershot AH

Wist jij al dat onze G’nger gembershots sinds 2022 te koop zijn in 366 Albert Heijn locaties door heel Nederland? Wauw, we did it! Zo is jouw dagelijkse dosis gember nog meer binnen hand bereik. Je vind bij de Albert Heijn onze G’nger Original en G’nger Lemon shots. Gezien ons hoge percentage gember zijn wij de meest pure shot op het schap. In deze blog: “Gembershot AH” vertellen we jou meer over de G’nger lemon gembershot en waar je ons kan vinden in het schap. 

Inhoudsopgave

G’nger lemon gembershot

De nieuwste G’nger Lemon Shot is nu ook verkrijgbaar bij ons op de website. Of je moet zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn rennen om ons te steunen en gembershots in te slaan. De G’nger Lemon gingershots is gemaakt van biologische gemberstronken, biologische appelsap & biologische citroensap.

Ingrediënten G’nger Lemon

40% Gembersap*
35% Appelsap*
25% Citroensap*

*van biologische teelt

Waar kan ik de gembershots vinden?

Je vindt onze gembershots in het koelschap op de versafdeling in 366 Albert Heijn winkels. Zo kun jij direct een koud gembershotje opdrinken. Super handig voor onderweg! 

Waarom G’nger gembershots kopen VS andere?

  • Hoog percentage gember
  • Géén toegevoegde suikers
  • Glazen verpakking
  • De beste ingrediënten

Waarom kies je voor G’nger? 

Wij vinden bij G’nger dat gembersap van nature al pittig genoeg is. Daarom heeft G’nger naast de selectie van de beste ingrediënten, helemaal niets nodig. Geen toegevoegde suikers, geen kunstmatige smaakstoffen. Dit maakt dat G’nger laag in calorieën is, maar door de grote hoeveelheid aan gember zijn pittige smaak behoudt.

Gembershot AH
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024