Gemberthee recept

Gemberthee recept 

Gemberthee iedereen kent het wel (als het goed is). Het is een van de meest bestelde thee in horecagelegenheden. Ginger tea werkt gewoon verslavend, het heeft ontzettend veel voordelen en daarnaast is het ook nog eens mega lekker. Dus wie zegt er nou geen nee tegen gemberthee? Lees snel verder voor een heerlijk gemberthee recept.

Wil je meer weten over de gezondheidsvoordelen van gemberthee? Op onze G’nger inspiratie pagina kan je meer lezen over de gezondheidsvoordelen van gember. 

Inhoudsopgave

Wij laten koffie steeds vaker staan

Wij van G’nger hebben een echte gemberthee verslaving. Je had waarschijnlijk ook niks anders verwacht. Verse gemberthee van G’nger geeft net zo’n kick als de cafeïne van een kop koffie. Daarom laten wij steeds vaker een kop koffie staan. Want naast dat gemberthee super lekker is, is het ook mega gezond door de hoge concentratie aan antioxidanten[1] die gember bevat wat bijdraagt aan een goede weerstand. En daarnaast voelen wij ons een stuk beter na een pittige kop gemberthee.

G’nger gembersap is ideaal in gemberthee

De gembersap van G’nger is echt de uitkomst voor gemberthee. Je hebt namelijk geen stukjes meer in je thee, het is makkelijk te doseren met de G’nger schenktuit en je hebt geen last meer van ingedroogde gemberstronken. Met puur gembersap creëer je eenvoudig een super lekkere gemberthee.

Stap 1: 15 – 30 ml G’nger gembersap makkelijk te doseren met de schenktuit

Stap 2: 300 – 500ml heet water in je glas

Stap 3: geniet van jouw G’nger gemberthee

Wil je net even wat anders met je ginger tea? Voeg een takje rozemarijn of munt toe. Zin in een thee die wat kruidiger is? Voeg dan steranijs, kruidnagel of een kaneelstokje toe. Wil je jouw gemberthee zoeter? Voeg dan een theelepel honing of agavesiroop toe!

Gemberthee recept
Groene smoothie zonder fruit

Gemberthee met kaneel

  • 15 – 30ml G’nger gembersap
  • 1 kaneel stokje of 1 theelepel gemalen kaneel
  • 300 – 500ml heet water
  • Optioneel theelepel honing

Vul een glas met G’nger gembersap en kaneel. Schenk het hete water erbij, roer de inhoud en laat 2 minuutjes trekken. Enjoy deze heerlijke gemberthee met kaneel!

Gembershot ah. Sinds kort liggen onze gembershots ook bij meerdere Albert Heijn locaties door heel Nederland. Heb jij onze gembershots al gespot?

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29861127/

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024