Hoelang gember sap bewaren

Hoelang gember sap bewaren

Heb je G’nger gembersap in huis, maar vraag je je af hoelang je deze gembersap kunt bewaren? In deze blog: “Hoelang gembersap bewaren” vertellen we jou hoelang dit kan en vertellen we meer informatie over G’nger die jij misschien nog niet wist. 

Inhoudsopgave

Houdbaarheid

Om maar meteen antwoord te geven op de vraag:” Hoelang gember sap bewaren”. G’nger gembersap is ongeopend tot 1 jaar (datum op de fles) houdbaar op een koele donkere plek. Bijvoorbeeld in een kast. Wanneer je een G’nger fles hebt geopend en aan het genieten bent van de gembersap kan je hem 2 tot 3 weken gekoeld bewaren in de koelkast. 

Wist je dat?

Wist je dat, G’nger gemaakt is van 100% biologische ingrediënten? 

G’nger Pure bestaat voor 94% uit gember en 6% uit biologische citroensap. En daarnaast zitten er geen onnodige toevoegingen in jouw gezonde drankje.

En wist je dat de G’nger Original voor 42,2% uit gember, 34,9% witte druivensap, 22,7% citroensap en natuurlijk vlierbloesem aroma bestaat. Allemaal biologisch, ja echt! 

Wist je ook dat, je onze gembersap niet in 1 keer leeg hoeft te drinken? Je kunt de helft van de fles bijvoorbeeld in een ijsklontjestray leggen. Als je ze uit de vriezer haalt moet je ze wel binnen 2 weken consumeren. PAS OP! Leg nooit een ongeopende fles in de vriezer! Onze flessen zijn van glas, dus wees daar voorzichtig mee. 

Trouwens, G’nger is opgericht door Sam. Pure gembersap hielp Sam van haar prikkelbare darm syndroom af. In veel gembersappen zat een laag percentage aan gember en veel toegevoegde suikers. En daarom is Sam G’nger gestart.

Wist je ook dat je met een fles van 250ml, 12 shotjes kan nemen en tot wel 50 koppen thee?

G’nger ice tea recept

  • G’nger ginger shot
  • Citroen
  • Plat of bruisend water
  • Eventueel ijsblokjes

Pak een glas en doe hier één of twee schijfjes citroen in en ongeveer 10 ml G’nger pure. Giet hierna het (bruisend) water in het theeglas. Roer vervolgens alles in het glas door en laat even staan. Je kan ook altijd een karaf maken zodat je altijd verzekerd bent van een heerlijk glas G’nger ice tea. 

Hoelang gember sap bewaren

Waarom jij G’nger gembersap moet kopen!

Tja waarom jij G’nger gembersap moet komen? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Daarnaast heeft gember verschillende voordelen:

  • Gember is goed voor je huid
  • Gember geeft een natuurlijke kick
  • Gember werkt ontstekingsremmend
  • Gember werkt tegen misselijkheid
  • Gember helpt tegen een opgeblazen gevoel
  • Gember werkt bij verkoudheid

 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024