Tips bij warm weer

Tips bij warm weer 

We zitten midden in de zomer en er komen warme dagen met veel zon aan. Best handig om wat tips te krijgen wat je het beste kunt doen bij deze warme temperaturen. Want deze warmte zijn we in Nederland niet gewend. In deze blog : “Tips bij warm weer” delen we verschillende handige tips die je kunt gebruiken bij het warme weer! 

Alle tips verzamelen!

  • Drink voldoende water
  • Ga in de schaduw zitten (in een schaduw van een boom is koeler dan onder een parasol) 
  • Douche je af met lauw warm water
  • Draag luchtige kleding
  • Span je niet te veel in 
  • Sluit gedurende de dag je gordijnen of rolluiken
  • Gebruik geen elektrische apparaten deze produceren ook warmte
  • Houd je ramen en deuren dicht. Zo blijft te koelte binnen 
  • Zet een ventilator voor het raam zo blaast de warme lucht naar buiten

Wat te drinken bij warm weer?

Wij adviseren om water te drinken. Het is super belangrijk om genoeg water te drinken op warme dagen. Maak wat leuks van je water door er wat fruit en G’nger gembersap in te doen. Zo maak je jouw glas gezellig en is je water super lekker en niet saai. Je kan ook van het gembersap ijsblokjes maken. Zo hoef je alleen een glas met water te pakken, stop er een G’nger ijsklontje in en voilà! 

Warme dranken zoals thee zijn ook goed om te drinken bij warm weer. Je zou denken van niet maar de thee zorgt ervoor dat je lichtaam sneller afkoelt. Maak je thee anders en voeg ook hier wat fruit en G’nger gembersap aan toe.

Tips bij warm weer

Drink voldoende bij warm weer 

Met warm weer is het belangrijk om genoeg te drinken. Je zweet op een andere manier dan normaal en daarom is het belangrijk om genoeg water te drinken om uitdroging te voorkomen. Met warm weer wordt er aangeraden om tenminste 2 liter water te drinken. Zorg er daarom voor dat je altijd water bij je hebt zodat je het niet vergeet. Een goede manier om in de gaten te houden of je te weinig drinkt is als je weinig plast en je urine een donkere kleur heeft. Het is belangrijk om genoeg water te drinken omdat je vochtbalans in balans moet blijven. Wanneer het warm is moet je lichaam harder werken en wanneer je iets intensief uitvoert zul je meer en sneller zweten dan wanneer het minder warm is. 

Gembershot AH. Zocht jij een gembershot? Sinds kort liggen we met onze G’nger Original en onze G’nger lemon shot in verschillende Albert Heijn locaties. 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024