Gezond drankje kopen

Gezond drankje kopen 

Ben je opzoek naar gezond drankje? Omdat je je lichaam even een boost wil geven, een heftig weekend hebt gehad dus even gezond wil doen, of gewoon omdat je het lekker vindt? In deze blog: “Gezond drankje kopen” gaan we je vertellen waar je dit het beste kunt kopen. 

Inhoudsopgave

Een gezond drankje

Je vraagt je af wat je moet kopen. Elk drankje is niet meteen een gezond drankje. Daarnaast heeft elk drankje andere ingrediënten en is het per persoon verschillend waar je van houdt. Heb je zin in een gezond drankje die ook je maag moet vullen? Ga dan voor een gezonde smoothie of shake. Heb je zin in een gezond drankje als dorstlesser dan kan je het beste een drankje nemen waar niks aan is toegevoegd, dus geen toegevoegde suikers. Tegenwoordig is kombucha een trendy drankje die ook erg gezond blijkt te zijn. Wil je wat nieuws proberen? Probeer dan een kombucha als gezond drankje. Wij hebben het al is geprobeerd en vinden het erg lekker. Naast deze tips kan je ook altijd een gembershotje nemen als gezond drankje. Vol met gezonde en goede voedingsstoffen met ontzettend veel voordelen. Wist jij al dat de G’nger gembershot nu ook te verkrijgen is bij verschillende Albert Heijn locaties in Nederland? In het koelschap bij verschillende AH’s kan je de G’nger Original en de G’nger Lemon gembershot vinden! Een super gezond en lekker drankje.;)

Tips voor een gezond drankje

  • Een G’nger gembershot (verkrijgbaar bij verschillende Albert Heijn locaties) 
  • Kombucha
  • Bruisend water met citroen
  • Een smoothie of sapje
  • Bruisend water met vers gembersap van G’nger

Zelf een gezond drankje maken 

Ben je thuis en heb je geen zin om de deur uit te gaan? Een gezond drankje zelf maken is ook eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is bruisend water en G’nger gembersap. 

Voeg ongeveer 10ml G’nger gembersap toe aan een glas, en vul aan met bruisend water. Voilà hier is jouw gezonde drankje. Enjoy!

Gembershot AH. Zocht je onze gembershot bij de Albert Heijn? Sinds juli 2022 zijn onze pure gembershots verkrijgbaar bij Albert Heijn, zo is jouw dagelijkse dosis gember nog meer binnen hand bereik. Je vind bij de Albert Heijn onze G’nger Original en G’nger Lemon shots. 

 

Gezond drankje kopen
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024