Cadeau voor hem en haar

Cadeau voor hem en haar

Een cadeau die zowel geschikt is voor hem en haar is natuurlijk niet altijd makkelijk. Wij kunnen zoveel redenen verzinnen waarom je iemand een cadeautje zou geven. Is het om iemand te bedanken, beterschap te wensen, een verjaardag noem maar op. In deze blog gaan we jou verschillende cadeau tips geven die voor hem en haar geschikt zijn. 

Inhoudsopgave

Cadeau ideeën 

Het hangt er natuurlijk vanaf wat de situatie is waarom je iemand een cadeautje geeft. Een cadeau die voor iedere situatie, en ieder persoon geschikt is, is de giftbox van G’nger. Deze giftbox heeft een luxe verpakking, in de box zit een fles 250ml G’nger Original. En daarnaast zitten er twee prachtige shot glaasjes in de box. De G’nger Original is een pure gembersap die uit 42,2% pure gember bestaat. Verder is deze sap gezoet met Elderflower en citroen en daardoor gemakkelijker te drinken als shot. 

Cadeau tips 

Cadeautips voor hem en haar:

  • Een geschenkset
  • Een boek 
  • Een waterfles van G’nger
  • Een kookboek
  • Diner bon

Recept met G’nger Original 

  • G’nger Original
  • Citroen
  • Bruisend of plat water
  • Eventueel ijsblokjes

Pak een glas en doe hier één of twee schijfjes citroen in en ongeveer 10 ml G’nger pure. Giet hierna het bruisende of platte water in het glas. Roer vervolgens alles in het glas door. Serveer de gember citroen icetea met wat ijsklontjes. 

Een gembershot maken, is super eenvoudig. Lees de blogs over gembershots om erachter te komen hoe je gembershots kunt maken. 

Cadeau voor hem en haar
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024