Glazen waterfles

Glazen waterfles

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een herbruikbare waterfles. Een herbruikbare waterfles heeft verschillende voordelen. En daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. In deze blog vertellen we jou waarom je moet kiezen voor een herbruikbare (glazen) waterfles en wat de voordelen zijn.

Inhoudsopgave

Herbruikbare Waterfles

Een herbruikbare glazen waterfles is super handig om bij je te hebben. Zo heb je altijd water bij je en hoef je geen losse plastic flesjes te kopen waar je ook statiegeld voor betaald. Naast water kan je in een herbruikbare fles ook onze gembersap van G’nger in combinatie met water schenken. 

De equa waterflessen die wij verkopen op onze webshop hebben een inhoud van wel 750ml. Het is een lekvrije fles die ideaal is om jouw dagelijkse dosis hydratatie binnen te krijgen.

De voordelen van een herbruikbare fles op een rijtje

  • Goed voor het milieu. Een glazen fles is goed voor het milieu omdat je geen plastic gebruikt en het kan hergebruiken. 
  • De flessen zijn makkelijk schoon te maken, want onze flessen van Equa kunnen in de vaatwasser (zonder hoes). 
  • Glazen waterflessen slijten niet 
  • Je kan zien wat je drinkt en hoeveel je al hebt gedronken
  • De glazen flessen geven geen schadelijke stoffen af in het water 
waterfles kopen

Waar kan je een glazen waterfles kopen?

Een glazen waterfles kan je bestellen via onze website. We verkopen de Equa waterfles in drie verschillende kleuren, dus voor ieder een kleur! Ook hebben we de KaKu fles met filter te koop met een inhoud van wel 1,2 liter. De fles bevat een theefilter waardoor je gemakkelijk zelf limonades of ijsthee kan maken met vers fruit of kruiden zonder dat deze eruit kunnen vallen. Gingershots bestellen kan ook op onze website! 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024