Zelf gembershots maken

Zelf gembershots maken

Een gembershot zelf maken is heel eenvoudig met de gembersap van G’nger. Binnen een handomdraai heb je een heerlijk shotje G’nger. In deze blog gaan we jou vertellen hoe je zelf gembershots kan maken. En wat de lekkerste combinaties zijn. 

Inhoudsopgave

G’nger flessen 

We hebben bij G’nger twee verschillende maten flessen de 250ml en de 500ml. Uit de G’nger 250ml flessen kun je 12 shots halen en uit de G’nger 500ml flessen kun je 24 shots halen. Wanneer je een maand lang elke dag een G’nger gembershot wil heb je twee flessen 500ml nodig of drie flessen 250ml.

Je kan de G’nger flessen +- 3 weken in de koelkast bewaren wanneer je deze hebt geopend. Ongeopend kan je de houdbaarheid zien op de fles.  

Gembershots zelf maken 

Je kan natuurlijk de G’nger gembersap inschenken in een shot glaasje en je bent klaar. Maar je kan je gembershotje ook speciaal maken door verschillende ingrediënten. Nu ga je jouw gembershot maken

Gembershot met honing

  • Theelepel honing
  • 20 ml G’nger Pure

Voeg de honing samen met de G’nger Pure in een shotglaasje. Roer dit door en klaar is je gembershot! Vind je dit gembershotje toch iets te sterk? Voeg dan wat water toe.

 

Zelf gembershots maken
Zelf gembershots maken

Gember kurkuma shot

  • 15 – 30ml G’nger
  • 5 gram Kurkumapoeder
  • Snufje zwarte peper
Doe de G’nger in een shotglaasje, voeg de kurkuma en peper toe en roer dit goed. Wil je hem nog zoeter, voeg dan een theelepel honing toe. Here you go jouw zelfgemaakte gember shots.

Zelf gembershots maken met citroen 

  • 15 ml G’nger Pure
  • Halve citroen

Knijp een halve citroen uit in het shotglas en meng dit samen met de G’nger gembersap. Wanneer de shot te scherp is kan je er nog een theelepel honing aan toevoegen.

Zelf gembershots maken
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024