Hiervoor gebruik je G’nger gembersap

Hiervoor gebruik je G’nger gembersap

Vraag je je af waarvoor je G’nger gembersap nou precies voor kunt gebruiken? In deze blog ‘Hiervoor gebruik je G’nger gembersap’ vertellen we je waar je G’nger gembersap allemaal voor kunt gebruiken en delen we lekkere recepten voor deze opties. 

Inhoudsopgave

G’nger gembersap

G’nger gembersap is pure gembersap gemaakt van 100% pure producten. G’nger is biologisch en bevat geen toegevoegde suikers. De gembersap van G’nger is de ideale basis voor jouw thee, limonade, water of shot. Eenvoudig en direct klaar voor gebruik. G’nger kan gebruikt worden als basis voor koude en warme dranken en daarnaast is G’nger ideaal om jouw cocktail wat pit mee te geven. 

G’nger als gemberthee

G’nger in super handig voor een gemberthee. Voeg 10ml G’nger toe aan een glas met heet water. Voila hier is jouw gemberthee, wil je jouw thee iets zoet maken? Voeg dan een theelepel kaneel of honing toe.

Hiervoor gebruik je G'nger gembersap
Skincare met gember

G’nger als gembershot

G’nger als gembershot. De G’nger Original is perfect als kant-en-klare shot, iets zoeter door de vlierbloesem en daarom super geschikt als shot om je dag met een kick te beginnen of bijvoorbeeld voor na de lunch. G’nger Pure is ook heerlijk als shotje maar dat moet je wel van een pitje houden. Je kan de G’nger Pure altijd iets verdunnen met water en om hem iets zoeter te maken kan je er een kaneel stokje in laten trekken. 

Gember limonade met G’nger

Least but not least is G’nger ook ideaal als gember limonade. De G’nger Original is heel lekker als limonade. Doe een scheutje (ongeveer 10ml) in een glas en voeg hier plat of bruisend water aan toe. Here you go, jouw gember limonade. Een lekkere toevoeging is om wat rood fruit aan jouw limonade toe te voegen.

Vraag je je af hoelang je verse gembersap bewaren kan? Onze verse gembersap kan je tot 3 weken gekoeld in de koelkast bewaren!  

Hiervoor gebruik je G'nger gembersap
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024