Gemberthee kopen

Gemberthee kopen

Wil je gemberthee kopen? Vaak moet je voor gemberthee een gemberwortel kopen, maar het kan veel makkelijker. In deze blog vertellen we jou hoe je eenvoudig zelf gemberthee kan kopen en het vervolgens zelf kunt maken. 

Inhoudsopgave

Wat is gemberthee?

Gemberthee is de afgelopen jaren ontzettend bekend geworden. Een gemberthee bestellen in een restaurant of lunchtentje is super lekker. Maar je kan het ook eenvoudig zelf maken. Gemberthee is eigenlijk gewoon heet water met schijfjes gember. Gemberthee is goed voor je omdat je door gember met thee te drinken vocht binnenkrijgt. Ook is het goed in plaats van een kop koffie of andere dranken waar cafeïne in zitten. Gember kan je een natuurlijke cafeïne boost geven door de pit die in de gember zit ben je namelijk meteen wakker.

Waar gemberthee kopen?

Je kan gemberthee niet kant en klaar kopen. Voor een gemberthee heb je een gemberstronk nodig en heet water uit de waterkoker. Een gemberstronk kan je kopen bij de groenteboer of supermarkt. Maar om het je nog makkelijker te maken kan je ook G’nger bestellen. Je hoeft hiervoor geen gemberstronk meer te kopen. Met de G’nger gembersap kan je verse, pure gemberthee maken. Zo heb je geen last meer van de schilletjes in je thee en de gemberstronk die vrij snel indroogt. Verse gembersap bewaren kan na opening voor drie weken gekoeld in koelkast.

Hoe maak je een gemberthee?

Een gemberthee zelf maken is super makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is gembersap van G’nger, heet water en een theeglas natuurlijk.

Gember citroen thee met honing, onderstaande ingrediënten kan je hiervoor gebruiken:

  • G’nger Pure gembersap
  • Water
  • Citroen
  • Honing

Doe een schijfje citroen, honing en een scheut G’nger in een theeglas. Kook ondertussen alvast water in de waterkoker en giet dit kokende water vervolgens over het de gember en citroen. Voeg vervolgens de honing toe en roer door het glas heen. Laat het iets af laten koelen en je kunt genieten van jouw heerlijke kopje gemberthee.

Gemberthee kopen
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024