boven de €45 gratis verzending

Waterfles kopen

Waterfles kopen

Een waterfles kopen? Een waterfles die je kan hergebruiken is ideaal voor onderweg of thuis. Zo heb je altijd een drankje bij de hand en krijg je voldoende vocht binnen. In deze blog lees je meer over de waterfles. Over de duurzaamheid van het gebruik ervan. En waar je een waterfles kan kopen. 

Inhoudsopgave

Waterfles

Een waterfles is altijd handig om bij je te hebben. Zo heb je drinken bij de hand op bijvoorbeeld kantoor of in de sportschool. En hoef je geen losse flesjes te kopen of steeds heen en weer te lopen om je glas bij te vullen. De equa waterflessen die wij verkopen hebben een inhoud van wel 750ml. Het is een lekvrije glazen fles die ideaal is om jouw dagelijkse vocht binnen te krijgen.

Wat kan er in een waterfles?

In een waterfles kan je verschillende drankjes doen. Zo kun je een shotje G’nger gembersap in de fles doen en aanvullen met water. Zo heb je een heerlijke gember limonade. En krijg je je portie gember en water gelijk binnen. Natuurlijk kan je er ook alleen water in doen. Je kan trouwens verse gembersap bewaren tot 3 weken in de koelkast wanneer de fles is geopend. 

Duurzaamheid van een waterfles

Een waterfles kopen is ook nog eens duurzamer dan het kopen van losse flesjes. De Equa waterflessen zijn gemaakt van glas en zijn daarom perfect voor een eco-lifestyle. Ook zorgt het glas ervoor dat je water geen vervelende bijsmaak krijgt. Met de viltenhoes wordt je glazen waterfles onderweg beschermt en hoef je niet bang te zijn dat hij stukgaat.

Schoonmaken waterfles

Het schoonmaken van de Equa waterfles gaat ook erg gemakkelijk. De fles is namelijk vaatwasmachine bestendig, verwijder wel de dop en hoes voordat je de fles in de vaatwasser doet. Ook kan je de fles makkelijk schoonmaken met wat zeep en heet water. Wanneer je de waterfles niet gebruikt kan je hem het beste neerzetten zonder dop erop. Zo kan de fles drogen en luchten. 

waterfles kopen

Waar een waterfles kopen?

Een waterfles kan je gemakkelijk bestellen via onze website. We hebben de Equa waterfles in drie verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Ook hebben we een KaKu waterfles met filter te koop met een inhoud van wel 1,2 liter. De fles bevat een theefilter waardoor je gemakkelijk zelf limonades of ijsthee kan maken met vers fruit of kruiden zonder dat deze eruit kunnen vallen.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024