boven de €45 gratis verzending

Gingershots

Gingershots

Boost je weerstand met gingershots! Gembershots zijn krachtig en pittig van smaak en kunnen je een echte opkikker geven. Onze G’nger Original shots zijn gemaakt van 42,2% biologische gember met citroensap, druivensap en vlierbloesem. Ze bevatten geen toegevoegde suikers en zijn kant-en-klaar om te shotten.

Inhoudsopgave

Gingershots

Gingershots gezond

Gember kan verschillende gezondheidsvoordelen hebben. Zo ook het nemen van gingershots. Heb je bijvoorbeeld gisteravond te diep in het glaasje gekeken? En nu een flinke kater? Misschien kan je dan niet denken aan het nemen van een shot. Maar een gembershot kan zeker helpen bij een kater of de misselijkheid van een kater. Gember werkt namelijk tegen verschillende soorten misselijkheid [1]. Ook kan een gingershot bijdragen aan een goede spijsvertering en helpen bij constipatie [2]. Verder zou gember kunnen helpen bij verschillende soorten pijn als spierpijn en menstruatiepijn. Zeker als je dagelijks een gembershotje neemt kan het helpen [3]. 

Gingershots bestellen

Bestellen doe je gemakkelijk via onze website. Hier kan je een 20-pack G’nger Original shots kopen. Hiermee heb je genoeg om elke doordeweekse dag een shot te nemen gedurende 4 weken. De shots zijn ook verkrijgbaar in flessen van 250 en 500ml. De G’nger Pure kan ook gebruikt worden als shots maar dit is wel voor de echte diehards!

Recepten gingershots

Je kunt ook zelf aan de slag gaan met het maken van gingershots. Hieronder twee recepten, een met appelsap en de ander met citroen. 

Met appelsap

De appelsap maakt deze gembershot lekker zoet!

Ingrediënten:

  • 15 ml G’nger Pure
  • 15 ml Appelsap

Bereiding:

Doe de G’nger Pure in een shotglas en vul af met appelsap. Ready, set, shot!

Gingershots
Gingershots

Met citroen

Gember en citroen is een goede combinatie, probeer het zelf met deze gembershot met citroen!

Ingrediënten:

  • 15 ml G’nger Pure
  • 15 ml Citroensap

Bereiding:

Doe de G’nger Pure in een shotglas en vul verder aan met het citroensap.

Bronnen:

[1] Ernst E, Pittler MH. Efficacy of ginger for nausea and vomiting: a systematic review of randomized clinical trials. Geraadpleegd via: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10793599

[2] Platel K and Srinivasan K. Digestive stimulant action of spices: A myth or reality? Geraadpleegd via: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15218978

[3] Christopher D Black 1 , Matthew P Herring, David J Hurley, Patrick J O’Connor. Ginger (Zingiber officinale) reduces muscle pain caused by eccentric exercise.  Geraadpleegd via: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20418184/

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024