Gembershots bestellen

Gembershots bestellen

Gembershots bestellen doe je bij G’nger. Gember shots zijn helemaal hot en wij snappen wel waarom! In deze blog lees je meer over of het gezond is. Wat een gembershot doet. En waar je ze kunt kopen of bestellen.

Inhoudsopgave

Gembershot gezond

Is het nemen van een gembershot gezond? Er zijn meerdere wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het effect van gember op de gezondheid. Een van deze onderzoeken laat onder andere zien dat gember kan helpen tegen misselijkheid [1]. Het is dus ook ideaal te gebruiken tijdens de zwangerschap. Ook toont onderzoek aan dat gember kan helpen bij verschillende soorten pijn als spierpijn en menstruatiepijn. Het zou zelfs even effectief zijn als het innemen van ibuprofen [2]. Ook kan het nemen van gembershots helpen bij een (opkomende) verkoudheid of griepje door de anti bacteriële eigenschappen [3].

Samenvattend helpt een gembershot dus tegen misselijkheid, pijn en een (opkomende) verkoudheid. Dus genoeg redenen om een gembershot te nemen!

Wat doen gembershots?

Wat doet een gembershot dan precies? Wanneer je een gembershot neemt krijg je in één keer je dosis gember binnen. Sommige mensen houden niet zo van de smaak. En nemen daarom liever shots dan thee of limonade. Andere ervaren een natuurlijke kick door het nemen van een gembershot. Dus daarom ook een goede vervanging van je kopje koffie.

En wat gebeurt er dan in je lichaam als je een gembershot neemt?

Gembershots zorgen er ook voor dat je lichaam een betere opname heeft van vitamines. Dit komt doordat gember bijdraagt aan een goede spijsvertering. Wat er voor zorgt dat je lichaam natuurlijke bacteriën in de darmen beter kan opnemen [4]. Je lichaam krijgt daarnaast een echte oppepper na het nemen van een gembershot!

Gembershot kopen

Wil jij online gembershots bestellen? En zo werken aan je gezondheid? Dat doe je bij G’nger! Bestel hieronder makkelijk jouw gembershots!

smaak terug door gember
gembershots bestellen

Waarom gembershots van G’nger bestellen?

Met de gembershots 20-pack G’nger Original heb je 4 weken lang elke doordeweekse dag een gembershot in huis. Lees hier de voordelen van G’nger gembershots op een rijtje.

  1. Boost je weerstand!
  2. Geen toegevoegde suikers
  3. Biologisch
  4. Geen kunstmatige smaakstoffen
  5. Laag in calorieën
  6. Makkelijk mee te nemen
  7. Duurzame verpakking

 

Meer inspiratie op doen? Volg ons dan ook op Instagram @gnger.eu voor meer inspiratie en recepten. 

Bronnen:

[1] Ernst E, Pittler MH. Efficacy of ginger for nausea and vomiting: a systematic review of randomized clinical trials, via: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10793599

[2] Giti Ozgoli 1, Marjan Goli, Fariborz Moattar. Comparison of effects of ginger, mefenamic acid, and ibuprofen on pain in women with primary dysmenorrhea, via: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19216660/

[3] Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Ginger in Health and Physical Activity: Review of Current Evidence, via: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3665023/.

[4] Platel K and Srinivasan K. Digestive stimulant action of spices: A myth or reality? Via: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15218978

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024