G’nger puur gembersap

G’nger puur gembersap

Puur gembersap is populair en wij snappen wel waarom! Maar hoe maak je puur gembersap? Hoe zit het met puur gembersap en afvallen? Waar kan je puur gembersap kopen? In deze blog lees je alles over G’nger puur gembersap. 

Inhoudsopgave

Puur gembersap maken

Puur gembersap kan je zelf maken door verse gember in de sapcentrifuge te doen. Was de gember wel even voordat je hem in de sapcentrifuge doet. Ook kan je puur gembersap maken door de gember te schillen en met wat water in de blender te doen. Het zelf maken van puur gembersap kost echter tijd, zowel het maken als het schoonmaken van je blender of sapcentrifuge kost tijd. 

Met G´nger puur gembersap is dat niet meer nodig! Je doet gewoon wat G´nger Pure of Original in je favoriete glas en schenkt er eventueel (heet) water in en klaar is jouw pure gembersap! Ben je een echte diehard? Dan neem je puur gembersap als shot!

Hoe krijg je sap uit een gember?

Een gember kan je natuurlijk niet zoals een citroen of sinaasappel makkelijk uitpersen. Maar je kunt wel sap uit gember krijgen zonder een sapcentrifuge of blender te gebruiken. Maak hiervoor de gember schoon en rasp hem fijn met een handrasp. Vang de geraspte gember op in een kaasdoek, vouw deze tot een bal en knijp erin tot het sap eruit komt. 

G'nger puur gembersap

Puur gembersap en afvallen

Een vraag die veel gesteld wordt is: helpt puur gembersap drinken bij het afvallen? Gember wordt wel eens een wondermiddel genoemd maar helaas bestaat er niks waarmee je makkelijk heel veel gewicht verliest. Het drinken van puur gembersap kan wel bijdragen aan het afvalproces.

Wat doet gember bij afvallen?

Wat doet gember dan precies bij afvallen? Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gember helpt bij het hebben van een vol gevoel [1]. Dit kan ervoor zorgen dat je gedurende dag minder trek hebt en dus minder gaat eten. 

Recept met puur gembersap

Probeer eens wat anders met je pure gembersap. Maak er gemberthee met citroen en komkommer van of ga aan de slag met een van onze andere gemberthee recepten.

Ingrediënten:

  • 15 – 30ml G’nger Pure gembersap
  • 300 – 500ml heet water
  • 2 schijfjes citroen
  • 3 schijfjes komkommer

Bereiding:

  1. Maak de citroen en komkommer schoon en snijd ze in schijfjes
  1. Vul een glas met G’nger gembersap en voeg de schijfjes citroen en komkommer toe
  2. Schenk het hete water erbij
  3. Roer de inhoud en laat 2 minuutjes trekken

Wil je hem iets zoeter voeg dan naar smaak honing toe!

G’nger puur gembersap kopen

Voor het kopen van puur gembersap zit je bij ons aan het goede adres! Houd je van scherp en pittig? Ga dan voor de G’nger Pure. Vind je deze wat té scherp of ben je een beginner? Probeer dan de G’nger Original, deze bevat 42,2% gember en is verder aangevuld met witte druivensap, citroensap en vlierbloesem aroma. 

Hoeveel gembersap per dag?

Een vraag die we vaak krijgen is hoeveel gembersap mag ik ongeveer per dag drinken? Wij raden aan om ongeveer 60ml gembersap per dag te gebruiken. Neem dit door middel van een shot of verdeel het over de dag door middel van een paar koppen thee of gemberlimonades!

Meer inspiratie op doen? Volg ons dan ook op Instagram @gnger.eu voor meer inspiratie en recepten.

Bronnen:

[1] Ginger consumption enhances the thermic effect of food and promotes feelings of satiety without affecting metabolic and hormonal parameters in overweight men: A pilot study, via: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3408800/.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024