Gembersap zonder suiker

Gembersap zonder suiker

Krijg je liever geen onnodige suikers binnen? Met ons gembersap zonder suiker is dat gelukkig helemaal niet nodig! In deze blog lees je meer over wat suiker is en hoe het werkt. Verder een recept voor een suikervrije gember limonade, om zorgeloos te kunnen genieten van jouw drinkmoment. 

Wanneer neem je een gembershot?

Wij vinden het zelf heerlijk om de dag te starten met een G’nger gembershot. Maar je hem natuurlijk ook net nemen voor je maaltijd. Een gembershot maken hoeft eindelijk niet meer. 

Inhoudsopgave

Wat is suiker?

Suiker is de zoete stof die verwerkt zit in heel veel verschillende producten. Ook in producten waar je het misschien niet van zou verwachten. Verder komt suiker van nature voor in bijvoorbeeld fruit, dit zijn natuurlijke suikers. 

Koolhydraten

Suikers behoren tot de groep van de koolhydraten. Er zijn verschillende soorten koolhydraten die bestaan uit diverse suikermoleculen. 

Zoetstoffen

Zoetstoffen worden vaak gebruikt ter vervanging van suiker in bijvoorbeeld lightproducten. Dit omdat zoetstoffen dezelfde smaak hebben als suiker maar minder calorieën bevatten. Zoetstoffen zijn dus geen suikers maar een vervanging hiervan.

Gembersap zonder suiker

Werking van suiker

Wat is nou precies de werking van suiker in het lichaam en wat doet dit met het lichaam?

Suiker levert het lichaam energie in de vorm van calorieën maar bevat geen vitamines of mineralen die het lichaam nodig heeft. Ook krijg je geen volgevoel bij het drinken van suikerhoudende dranken, waardoor je meer calorieën kan binnenkrijgen dan je nodig hebt en hierdoor uiteindelijk kan aankomen. Verder kan je ook van suikerhoudende dranken de welbekende suikerdip krijgen. Wij vinden het zonde om onnodig suikers binnen te krijgen, daarom bevat G’nger geen toevoegde suikers. 

G'nger puur gembersap

Suikervrije gember limonade

Een recept voor een heerlijke limonade met gembersap zonder toegevoegde suikers om zorgeloos te kunnen genieten! De kaneel geeft de limonade een licht zoete twist. 

Ingrediënten 

  • 30ml G’nger Pure
  • Schijfjes citroen
  • 1tl Kaneelpoeder
  • 250ml (bruisend)water

Bereiding

Doe alle ingrediënten in je favoriete mok of beker en vul eventueel aan met ijsblokjes en geniet van je limonade!

Waarom je G’nger gembersap moet kopen!

Tja waarom jij G’nger gembersap moet komen? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Daarnaast heeft gember verschillende voordelen:

  • Gember is goed voor je huid
  • Gember geeft een natuurlijke kick
  • Gember werkt ontstekingsremmend
  • Gember werkt tegen misselijkheid
  • Gember helpt tegen een opgeblazen gevoel
  • Gember werkt bij verkoudheid

Gembersap zonder toegevoegde suikers kopen?

Wil je gembersap zonder suiker kopen? En de gezondheidsvoordelen van gember ervaren? Dan zit je bij G’nger helemaal goed! In onze shop kun je gemakkelijk bestellen. Zowel de G’nger Pure, de G’nger Original en onze shots bevatten geen toegevoegde suikers. 

Meer inspiratie op doen? Volg ons dan ook op Instagram @gnger.eu voor meer inspiratie en recepten.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024